okon Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, Właśnie dostałem strzała w lusterko i zamówiłem sobie wkład. Zauważyłem, że oprócz kabelków podgrzewania, sterowania kątem i zamykania lusterka mam jeszcze jedną wiązkę. Jest ona w lusterku zawinięta z zarobioną wtyczką i mam pytanie do czego ona jest? A jeśli do czegoś służy to czy można ją wykorzystać jakoś dzięki z góry za informacje, pozdrawiam, Okon
majkel_majki Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Prawdopodobnie to jest kabel dla lusterek fotochromatycznych.
okon Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Jeśli tak to czy po zakupie odpowiedniego wkładu zacznie to działać?
majkel_majki Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Jest taka szansa, ale do tego chyba potrzebne jest fotochromatyczne lusterko środkowe Może ktoś bardziej obeznany w temacie się wypowie.
domin79 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Jest taka szansa, ale do tego chyba potrzebne jest fotochromatyczne lusterko środkowe Może ktoś bardziej obeznany w temacie się wypowie. ..dokładnie , aby działały zewnętrzne fotochromy potrzebny jest wenętrzny fotochrom
okon Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 Skoro mam taka instalacje to czy wystarczy może tylko lusterka kupić odpowiednie? Czy to standardowo takie wtyczki sa w lusterkach?
Rekomendowane odpowiedzi