Adr3k Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam j.w przymierzam się do wymiany płynu posiadam 1 litr czy ta ilość wystarczy czy też będzie mało z góry dziękuje za pomoc Audi A4 B5 1,9TDi 2001 AJM
kamilmlody Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Też myślałem nad wymianą, ale z tego co się dowiedziałem, to jego się nie wymienia
wojtekce Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Też myślałem nad wymianą, ale z tego co się dowiedziałem, to jego się nie wymienia a dlaczego ?
KIKO80 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 po co chcesz wymieniac ja dolalem jak mi opaska puscila jak wszystko ok to bym nic nie kombinowal
spawacz1 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 koledzy płyn się wymienai tak jak olej w silniku tylko rzadziej on też traci swoje, co do ilości ja zmieniałem dwa razy po pierwszym razie zrobiłem tysiąc kilometrów i znowu płukanie i wymiana od razu inaczej pracuje wspomaganie skończyły sie skrzypienia i trzaski :hi: :hi:maglownica i pompa nie siada bez powodu jakby były pewne rzeczy na czas wymieniane nie byłoby tego
Miszka82 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Też myślałem nad wymianą, ale z tego co się dowiedziałem, to jego się nie wymienia wymienia, wymienia ale na taki sam
sołtys85 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Wymienia sie i 1l litr wystarczy. Do b5 zalewa sie mineralny najtaniej febi 6162 u tom77 kosztuje 23zł. Spisuje sie tak samo jak ori. Na forum jest porada jak to zrobić prawidłowo i z tego co pamiętam niektórzy zalecają płukanie układu.
posti_a6 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 1litr wystarczy, ale mozesz wziąć 2 bańki litrowe po to zeby jedną przepłukac ukąłd a drugą zalać czyściutki płyn
Rekomendowane odpowiedzi