Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rozwiazanie umowy z Orange (zmiana w regulaminie operatora)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis czas temu tu na forum (chyba) ktos pisal, ze Orange zostalo zmuszone do zmiany w regulaminie, co automatycznie wedlug polskiego prawa daje mozliwosc wypowiedzenia umowy operatorowi bez zadnych konsekwencji...

Czy jest to aktualne i prawdziwe - i jesli tak to kiedy bedzie (lub moze juz jest) taka mozliwosc? :)

Z gory dzieki za info :hi:

Opublikowano

nie wydaje mi się żeby to było takie łatwe i osoba rozwiązująca przedwcześnie umowę ,nie ponosiła z tego tytułu żadnych konsekwencji :cool: , bo załóżmy że ide, biore 10telefonow po 1zł, sprzedaje je po 500zł i rozwiązuje umowę bez żadnych konsekwencji... może i umowe da się rozwiązać, ale na pewno poniesiemy tego jakieś konsekwencje... zwrot telefonu chyba nie wchodzi w grę... :) , ale jakiś haczyk na pewno musi w tym być, o ile istnieje możliwość wcześniejszego zakończenia umowy

Opublikowano

Michas, chodzi o zmiane w regulaminie swiadczenia uslug, czyli zmiane warunkow umowy.

Czy takowa miala miejsce jest mi trudno stwierdzic ale jezeli tak to sytuacja bylaby analogiczna do tej, w ktorej TPSA miala problemy z neostrada-zmienila regulamin i mozna bylo rozwiazac umowe bez ponoszenia konsekwencji (oczywiscie wprowadzili tez inne haczyki ale to juz inne zagadnienie).

Opublikowano

He, he, Flyer, a opcja "Szukaj" to nie istnieje? :naughty:

Opublikowano

Panowie , jak bede wiedzial kiedy orange zmienia regulamin to dam znac :)

Wszystko sie da , to jest dokladnie to samo co przy neostradzie tpsa. Ktos mial jakies konsekwencje ze zerwal umowe ?? NIEEE!!!!!

I tu bedzie tak samo ale malo kto o tym wie :):dance: :dance: :dance:

Wiadome , ze nie powozwola wam wziasc z 10 telefonow na miesiac przed zmiana i zerwanie umowu, oni sie juz o to zatroszcza :P

Ale jak sobie kazdy podpisze nowe umowy na 1,2,3 telefony to bedzie OK :)

Opublikowano

Zmiana regulaminu zawsze daje możliwość wypowiedzenia umowy, gdyż podpisując się zatwierdziłeś pewne warunki. Nieważne, iż dwa zdania regulaminu były niezgodne ze zdaniem ministra infrastruktury i problem dotyczył sprawy, którą można było uzyć w 1% przypadków. Po to firmy jak Orange mają radców, analityków, mądre głowy aby zmian nie było. Jak widać nie do końca dali sobie radę, a teraz możemy na tym skorzystać.

Neostrada - sytuacja identyczna, firma poniekąd też, rozwiązałem wszystko bardzo gładko i miałem net przez pół roku za śmieszną kasę.

Walczcie!

Opublikowano

Neostrada - sytuacja identyczna, firma poniekąd też, rozwiązałem wszystko bardzo gładko i miałem net przez pół roku za śmieszną kasę.

A co można zrobić z tą Neostradą? Umowę podpisywałem bodajże 30 września 2007r. na 36 miesięcy za 50 parę złotych / miech. Promocja nazywała się chyba "Megainternet". Da się to jakoś rozwiązać? Już normalnie o radiówce w drugim domu myśle :mysli: Przynajmniej mogę ponegocjować z adminem... Wadą jest tylko statyczne IP :kwasny:

Opublikowano

Nie pamiętam jak to było dokładnie, ale chodziło o to iż należało sporządzić nową umowę, badź zerwać. Sprawa niestety dla Ciebie adamq jest chyba przegrana, bo pisałem o akcji przypadającej na +/- luty 2007. Rozwiązałem umowę, a net wyłączyli mi tuż przed kwietniem... pomyślcie ile osób w takim razie zrezygnowało. Zatem wszystkie umowy zawarte po marcu 2007 są nadal aktywne, "promocyjne"... yyyy... przykro mi :)

Opublikowano

Nie pamiętam jak to było dokładnie, ale chodziło o to iż należało sporządzić nową umowę, badź zerwać. Sprawa niestety dla Ciebie adamq jest chyba przegrana, bo pisałem o akcji przypadającej na +/- luty 2007. Rozwiązałem umowę, a net wyłączyli mi tuż przed kwietniem... pomyślcie ile osób w takim razie zrezygnowało. Zatem wszystkie umowy zawarte po marcu 2007 są nadal aktywne, "promocyjne"... yyyy... przykro mi :)

Szkoda :confused4:, takie życie :gwizdanie: