Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Pany jedzemy w ten piatek pod kedziezyn mamy zrobic malego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Pany jedzemy w ten piatek pod kedziezyn mamy zrobic malego spota ze jak?kto gdzie kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Pany jedzemy w ten piatek pod kedziezyn mamy zrobic malego spota ze jak?kto gdzie kiedy? jedymy jutro? zgarne cie po drodze? Spot o 19 miedzy kedzierzynem a opolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 oj jutro to ja nie bardzo bo mam w planach po pracy kobiecie w aucie swoznie powymieniac i koncowy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 no to lypa coz sie mowi trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 pany,wind fairing juz na aucie,juto wstawie foty bo dzisiaj tylko net z telefonu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 no ciekaw jestem jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 plexa grubosc 4mm, oklejona folia do szyb,jeszcze wlepka thule moze zawita:decayed: autko brudne ale fotka robiona na szybko w drodze do domu, wiecej fotek po vagovwisku:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 czy ja wiem sumie to twoj samochod wiec .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 mi sie to podoba,i bagaj juz tak nie gwizda:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 a to napewno. ---------- Post dopisany 09-07-2012 at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2012 at 11:14 ---------- Elo lecisz na zlota w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 fajna ta plexa. ładuj Thule wlepę i poka więcej fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 a to napewno.---------- Post dopisany 09-07-2012 at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2012 at 11:14 ---------- Elo lecisz na zlota w ten weekend? Lece na zlot ale juz w piatek,a co miejsce ci zaklepac? ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- fajna ta plexa. ładuj Thule wlepę i poka więcej fot bedzie wlepa,dzisiaj jade do agencji reklamowej bo tam tez wlepki robia,mysle ze na piatek mi ogarnie temat,a foty beda po vagovwisku, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 a to napewno.---------- Post dopisany 09-07-2012 at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2012 at 11:14 ---------- Elo lecisz na zlota w ten weekend? Lece na zlot ale juz w piatek,a co miejsce ci zaklepac? ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- fajna ta plexa. ładuj Thule wlepę i poka więcej fot bedzie wlepa,dzisiaj jade do agencji reklamowej bo tam tez wlepki robia,mysle ze na piatek mi ogarnie temat,a foty beda po vagovwisku, Kur...troche szkoda ze tak wszyscy jada w grupkach ani tu ani tu nieznam ludzi a myslalem ze jakos wspulnie pocisniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 no to dawaj z nami w piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 A wy cisniecie w piatek na weekend zostajecie czy jak. niewiem czy sie zdaze ogarnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 tak,lecimy w piatek kolo 18ej i wracamy w niedziele,dawaj z nami,bedzie pare osob,zabieraj namiot i prowiant:drinks:,ja biore grilla,zbieramy sie w Niemodlinie kolo domu kultury, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 tak,lecimy w piatek kolo 18ej i wracamy w niedziele,dawaj z nami,bedzie pare osob,zabieraj namiot i prowiant:drinks:,ja biore grilla,zbieramy sie w Niemodlinie kolo domu kultury, Cos nie widze sie w roli wollnego strzelca ktory przyjedzie rozbije namiot i pobajuzy Szkoda ze wczesniej sie nie zorganizowalismy na innych spotach czy imprezach. ---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ---------- tak,lecimy w piatek kolo 18ej i wracamy w niedziele,dawaj z nami,bedzie pare osob,zabieraj namiot i prowiant:drinks:,ja biore grilla,zbieramy sie w Niemodlinie kolo domu kultury, Cos nie widze sie w roli wollnego strzelca ktory przyjedzie rozbije namiot i pobajuzy Szkoda ze wczesniej sie nie zorganizowalismy na innych spotach czy imprezach. Dzis pisal domnie klubowicz z Kedziezyna,zaprosilem go na montarz gwintu tu domnie,tez goscia nieznam ale jesli nawet to juz bedzie ten pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dawaj,nie marudz,Marcin jestem,i juz mnie znasz,swojska atmosfera i ekipa bedzie,nic nie dygaj:drunk: ---------- Post dopisany 11-07-2012 at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany 10-07-2012 at 17:12 ---------- Lukas4334 to jak?jedziesz z nami? ---------- Post dopisany 12-07-2012 at 15:38 ---------- Poprzedni post napisany 11-07-2012 at 18:50 ---------- dzisiaj doszła BRA na mache:naughty: zdjęcia zrobie na zlocie i potem zapodam:zdjecie: ---------- Post dopisany 15-07-2012 at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany 12-07-2012 at 15:38 ---------- jak obiecałem,są fotki:naughty: teraz jeszcze czas zrobić zaslepke i wyeliminować wycieraczke bo szkoda wlepek:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Tak wiec i jestem panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi