laki83 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 na początek prośba do admina zeby tego wątku nie usówał..bo przedtem był podobny.jak do kosza to lepiej tamten..z góry dzieki...teraz do rzeczy..chłopaki pomózcie bo juz mnie juz szlag trafia..mam wymienione świece..obroty podniesione,ten zasrany gumowy wąż z przepustnicy wymieniony,przepustnica czyszczona i adoptowana i jak drzy auto to drzy..jedyna róznica jest tak ze gdy klima właczona to drzy leciutko jakby nie wyczuwalnie..mozna by powiedziec że tak prawidłowo.. a gdy tylko ją wyłacze to w momencie mocno..czuje drgania na pupie na kierownicy itp..byłem u mechanika i stwierdził że nie wie co moze byc..jedyne co powiedział ze po właczeniu klimy jest możliwe inne przeciazenie i drgania nie idą na bude tylko sie gdzieś wytacają lub przechodzą na nie wyczuwalne elementy..a sam nie jest w stanie okreslic co jest grane...jedyne co powiedział to że przy łapach poduszek coś było robione..i żebym jakoś sprawdził czy poduszki które mam są na pewno z tego modelu bo kiedys sie juz z takim czyms spotkał..jest możliwe żeby były od diesla?czy one by pasowały?jesli tak to co może sie dziać gdy w benzyniaku leza poduchy pod silnikiem z diesla?jakieś sugestie....bo ja juz nie wiem co z tym dziadostwem zrobic
Rekomendowane odpowiedzi