bogdansky Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Panowie mam pytanie , kumpel wymienił mi ramkę szyby razem z szybą, i jest mały problem, szyba nie otwiera się z pilota w kluczyku, reszta szyb otwiera się i domyka tak jak wcześniej a ta wymieniona tylko się domyka , kumpel mówił że wszytko popodpinał tak jak było, czy trzeba może zrobić jakąś adaptację, może mi ktoś coś doradzi
MaxsteRR Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Dziwne... adaptacja nie jest potrzebna... W instalacji nic nie było zmieniane?
pieciajek Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Pewnie nie resetowałeś szyby, przekręć kluczyk na start i szyba jak się podniesie do góry to puść przycisk a następnie jeszcze raz pociągnij na podnoszenie aż tyknie przekaźnij. Po tym szyba będzie jeżdziła do dołu i góry sama i powinno wszystko wrócić do normy.
bogdansky Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 kluczyk na start tzn. włączyć zapłon?
pieciajek Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 tak na zapłon ale nie musisz odpalać silnika.
pablo_9 Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 szyba musi osiągną pozycje krańcowe i wtedy działa jak należy procedurę należy przeprowadzić po każdorazowym odłączeniu aku lub odpięciu wtyczki od szyby
bogdansky Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 dzięki wielkie, spróbuje i dam znać jak poszło[br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 13:30_________________________________________________zrobiłem tak :włączam zapłon ,szyba na sam dół i do samej góry, potem jeszcze pyknięcie przekaźnikiem i nic , dalej tak jak było, domykanie z klucza działa ale otwieranie niestety nie
Rekomendowane odpowiedzi