Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uruchomienie testu wskazówek Gauge Test/Needle Sweep oraz Lap Timera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obawiam się, że po takiej podróży, w dodatku nie sam, raczej do Ciebie nie podjadę. Będę w PL dwa tygodnie, może się jakoś spotkamy.

Opublikowano

Ja dopiero będe w Sierpniu w Pl to chyba nic z tego,ale dzięki za dobre chęci Pozdrawiam....

Opublikowano

Spoko. Tylko nie kumam jak chciałeś się spotkać, jak Cię nie ma. W Niemczech?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mieszkam w Niemczech na Stałe w Goch

Opublikowano
Mieszkam w Niemczech na Stałe w Goch

Oj, to trochę nie po drodze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koli odezwij sie na pw, ja codziennie we wro jestem;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam mam takie pytanie z innej beczki bo widzialem tam na wideo z testu zegarów ze na wyswietlaczu obok godziny po lewej stronie jest taka jakby antena z sygnalem do czego ona służy bo w moim aucie sie nie wyswietla przepraszam ze nie na temat ale nie wiem od czego ona jest

Opublikowano
  • Autor
witam mam takie pytanie z innej beczki bo widzialem tam na wideo z testu zegarów ze na wyswietlaczu obok godziny po lewej stronie jest taka jakby antena z sygnalem do czego ona służy bo w moim aucie sie nie wyswietla przepraszam ze nie na temat ale nie wiem od czego ona jest

Cos takiego :wink: ===> http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-zegar-radiowy-aucie-990/index9.html

Opublikowano

Koledzy jestem tu nowy widze ze w b8 mozna fajnie modzic za pomoca kabelka, tylko doradzi mi ktos jakiego najlepiej? i jaki program do tego? :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
Koledzy jestem tu nowy widze ze w b8 mozna fajnie modzic za pomoca kabelka, tylko doradzi mi ktos jakiego najlepiej? i jaki program do tego? :facepalm:

Wszystko zalezy jakie fundusze posiadasz :wink:

===> http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/all-vag-com-kupic-2749/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

da się to włączyć w zielonym menu?

Opublikowano

W którymś z tematów masz opis ukrytego zielonego i czerwonego menu poszukaj :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ktoś mógłby mi powiedzieć (napisać) jak ustawić test wskazówek w progrmie VAS-PC?

Opublikowano

pod VCDS: INSTRUMENTS ( ZEGARY ) 17 :

Włączenie TESTU zegarów po uruchomieniu silnika w pełnym zakresie obrotu wskazówek

17-Instruments--->Coding 07--->Long Coding Helper---> BYTE 1 Bit 0 zmiana z 0 na 1 lub zaznaczamy Gauge Test/Needle sweep

pod VAS będzie podobnie :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam włączyłem test wskazówek żagarów, LAP TIMERA, ale nie pokazuje temperatury oleju, ikonka oliwiarki jest, auto z 2010r.

Opublikowano
Witam włączyłem test wskazówek żagarów, LAP TIMERA, ale nie pokazuje temperatury oleju, ikonka oliwiarki jest, auto z 2010r.

U mnie pokazuje jak sie nie myle od 70 Stopni Celsjusza rozgrzej go wpierw a później zobacz :decayed:

Opublikowano

U mnie pokazuje jak sie nie myle od 70 Stopni Celsjusza rozgrzej go wpierw a później zobacz :decayed:

dzięki, rano sprawdzę jak będę jechał.

Opublikowano

Podobna sytuacja tylko żę z roku 2009

Opublikowano

jutro jeszcze sprawdzę gdy będę jechał czy pokazuje czy nie . dziś patrzyłem ale na zimnym silniku