Michał Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dystans, dystans i jeszcze raz dystans, a tak poza tym to very nice dokładnie, pierwsze co rzuciło mi się w oczy to schowane koła:kwasny: reszta jest bajka:wink:
Artur82 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 hehe Jedras mówiłem Ci, że dystans jest konieczny
wrclaguna Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 a w majówkę wpadnie nowy mod, szczegóły wkrótce Ledy na tył
jedrekx Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 dzięki za wszystkie komentarze dystanse powinny wpaść, ale póki co kasy na mody brak a tymczasem dzisiaj wpadł nowy, praktyczny mod do.. bagażnika tak było jeszcze wczoraj (niestety foto z mojego auta zostało przez przypadek usunięte ): a tak jest już dzisiaj po godzinie zabawy: z bonusem: a tu już stary boczek poza autem: niestety nowy boczek różni się delikatnie kolorem, ale mi to nie przeszkadza. gniazdo jeszcze nie podłączone, ale wkrótce się to zmieni podziękowania dla Grzegorza (wrclaguna) za podesłanie schematu Ledy na tył nie wiem czy ledy w ogóle będą bo to "trochę" kosztowny mod..
dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 wszystko fajnie ale ani słowa o końcówkach wydechu
jedrekx Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 końcówek wydechu nie będzie. pojechałem na przymiarkę, w sumie teoretycznie pasowało i cena była bardzo dobra bo jak dla mnie miało to kosztować 310zł... no, ale mechanik z ASO sam mi odradził zakup bo stwierdził, że jak swoje końcówki wypoleruję to będzie wyglądało tak samo więc po prostu temat odpuściłem. a 300 zł piechotą nie chodzi i wolę to odłożyć do programu albo lusterek od S5..
skrab Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 końcówek wydechu nie będzie. pojechałem na przymiarkę, w sumie teoretycznie pasowało i cena była bardzo dobra bo jak dla mnie miało to kosztować 310zł... no, ale mechanik z ASO sam mi odradził zakup bo stwierdził, że jak swoje końcówki wypoleruję to będzie wyglądało tak samo więc po prostu temat odpuściłem. a 300 zł piechotą nie chodzi i wolę to odłożyć do programu albo lusterek od S5.. Słuszna decyzja Jedrek bez sensu by było wyrzucać 3-stówki w błoto ---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- końcówek wydechu nie będzie. pojechałem na przymiarkę, w sumie teoretycznie pasowało i cena była bardzo dobra bo jak dla mnie miało to kosztować 310zł... no, ale mechanik z ASO sam mi odradził zakup bo stwierdził, że jak swoje końcówki wypoleruję to będzie wyglądało tak samo więc po prostu temat odpuściłem. a 300 zł piechotą nie chodzi i wolę to odłożyć do programu albo lusterek od S5.. Słuszna decyzja Jedrek bez sensu by było wyrzucać 3-stówki w błoto
dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no ale jedrekx toć te na zdjęciach wyglądają jak moje - nie wiem jakby można jeszcze coś na to założyć - to co teraz masz to to nie są te zwykłe rynny co ja miałem jak auto przyszło ...dobrze ci powiedzieli bo bez sensu byłoby to zmieniać - różnica żadna by była ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- powiedz lepiej skąd wytrzasnąłeś ten boczek
jedrekx Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no ale jedrekx toć te na zdjęciach wyglądają jak moje - nie wiem jakby można jeszcze coś na to założyć - to co teraz masz to to nie są te zwykłe rynny co ja miałem jak auto przyszło ...dobrze ci powiedzieli bo bez sensu byłoby to zmieniać - różnica żadna by była dlatego też jak będzie trochę czasu to przepoleruję końcówki powiedz lepiej skąd wytrzasnąłeś ten boczek a boczek trafił się u magików z Mironowa w ASO ponad 300zł wychodzi, a ja u nich kupiłem za 120zł z wysyłką także uważam, że całkiem całkiem no i pierwszy raz dokonałem jakiegoś moda w tym samochodzie sam teraz pora odkładać na program, a następnie lusterka od S5... jeszcze się zastanawiam czy nie pomalować tylnego dyfuzora w czarny połysk
ohm Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 program - si lusterka - no dyfuzor - si
dziadek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 a mi się wydaje że dyfuzor w połysk będzie kupa
bula87 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Jędrek program i lusterka tak, ale nie dyfuzor fajny jest taki w pełnej serii lepiej o fotelach z S5 pomyśl jak mówiłeś
Rdzewek_RdK Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 jedrek nie chcesz się może na auta zamienić?
alvaro Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Auto cool ale ledy zrobiły by robotę z tyłu...
jedrekx Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 jedrek nie chcesz się może na auta zamienić? chciałbyś auto z takim małym silnikiem i bez Quattro? Auto cool ale ledy zrobiły by robotę z tyłu... pomyślimy jak będzie kasa... najpierw jednak wpadnie program jakoś w sierpniu lub we wrześniu.. póki co trzeba odłożyć na wakacje bo ze znajomymi robimy sobie "Euro Trip"
Rdzewek_RdK Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 tylko brak Q mnie odstrasza, resztę by się jakimś SWAPem przyjemnym ogarnęło od kiedy dokładniej zaczęły z tyłu wychodzić ledy?
jedrekx Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 model 2010, czyli jakbym miał miesiąc młodsze auto już bym miał ledy
Rekomendowane odpowiedzi