jedrekx Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 gdyby to było A4 to bym wysłał.. niestety A5 nijak nie pasuje do kalendarza klubowego Audi A4 może jak zrobimy sobie jakieś grupowe zdjęcie lub z jakąś klubową A4 to i moje A5 pojawi się w kalendarzu
bula87 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Jędrek grupowe jest ale wszyscy jesteśmy tyci tyci..mali
jedrekx Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 dziś dokładnie mija rok odkąd odebrałem A5tkę... był to bardzo dobry rok jeśli chodzi o samochód, sprawił mi wiele frajdy i ani razu nie zawiódł. pokonaliśmy ponad 15kkm, póki co nie zauważyłem wielu wad. niemniej jednak jak dla mnie to auto ma 2 podstawowe wady: -jest to coupe, a co za tym idzie boczne szyby powinny stanowić jak gdyby jedną całość i uważam, że szyby tylne też powinny się otwierać tak, jak w cabrio czy nawet starym Mercedesie W124 Coupe -drugą wadą są pasy. przy moim wzroście i ustawieniu fotela często pas mam na szyi oprócz tego nie mam innych zastrzeżeń. auto jest ekonomiczne, nie wciąga tyle oleju co 2.0TFSI (nie muszę dolewać między przeglądami), daje frajdę z jazdy mimo, że to FWD. niedługo mam nadzieję, że przyjemności będzie więcej jak wpadnie CHIP, a takową modyfikację planuję gdzieś w okolicach września... konkluzja jest taka: polecam A5 z silnikiem CAHA
mgtan Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a od wrzesnia będziesz sie czul jak małe dziecko z drugim resorakiem...jak dostaniesz gift w postaci 205KM/430Nm
dziadek Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 dziś dokładnie mija rok odkąd odebrałem A5tkę... był to bardzo dobry rok jeśli chodzi o samochód, sprawił mi wiele frajdy i ani razu nie zawiódł. pokonaliśmy ponad 15kkm, póki co nie zauważyłem wielu wad. niemniej jednak jak dla mnie to auto ma 2 podstawowe wady:-jest to coupe, a co za tym idzie boczne szyby powinny stanowić jak gdyby jedną całość i uważam, że szyby tylne też powinny się otwierać tak, jak w cabrio czy nawet starym Mercedesie W124 Coupe -drugą wadą są pasy. przy moim wzroście i ustawieniu fotela często pas mam na szyi oprócz tego nie mam innych zastrzeżeń. auto jest ekonomiczne, nie wciąga tyle oleju co 2.0TFSI (nie muszę dolewać między przeglądami), daje frajdę z jazdy mimo, że to FWD. niedługo mam nadzieję, że przyjemności będzie więcej jak wpadnie CHIP, a takową modyfikację planuję gdzieś w okolicach września... konkluzja jest taka: polecam A5 z silnikiem CAHA oby tak dalej - chciałbym być tak samo zadowolonym - ciekawe czy to coś ze mną jest nie tak czy z nim
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 .......a tort był i szampan teraz kwestia programu.. a potem? nie wiem co
pawel1380 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Też jestem bardzo zadowolony a niebawem minie 2 lata... A brak regulacji wysokości pasów to faktycznie zgroza,nie wiem jak mogli to ominąć...mnie też pasy uwierają o szyję...
skrab Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Trzeba rozbić szampana jak o statek żeby uczcić
dziadek Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 a w sportbacku jest regulacja wysokości pasów
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Jędrek sprawdż 17 Instruments ---> Adaptacja 10---> kanał 19 ---jaką masz wartość ????
jedrekx Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 no to nowe mody, jak na klubowicza przystało : wkrótce wpadnie coś nowego
filip1001 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 jest rok 2012, Polska w UE, a Ty wciąż na podwórku nie masz kostki brukowej ?
skrab Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Powinien mieć granit nie tylko kostkę brukową
jedrekx Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 jest rok 2012, Polska w UE, a Ty wciąż na podwórku nie masz kostki brukowej ? to nie jest u mnie na podwórku tylko wjazd na posesję od boku.. niestety miasto pożydziło i nie doprowadzili nam wjazdu od tej strony od właściwej strony mam piękny asfalt, a na terenie też jakaś tam kostka jest
pablo_ua4 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 co tu taka cisza jakie dalsze plany??
jedrekx Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 cisza bo nic się nie dzieje dalsze plany modyfikacji są, zobaczymy jak będzie z funduszami.. planuję: -podłączenie gniazda w bagażniku -lampy LED z modeu 2010, te "neony" z MY 2012 mi się nie podobają -ledowe podświetlanie tablicy, dalej tego nie zrobiłem -no i program póki co cieszę się z jazdy i zaczynam odkładać na w/w mody
pablo_ua4 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 no neony powiem ci ze kozak a co do podswietlenia to juz dawno powinno siedziec przeciez 100 cie nie zbawi zadbaj o wyglad autka hehehe:wink:
Rekomendowane odpowiedzi