srb38vx Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Nadal twierdze że te autko jest przepiękne
jedrekx Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 dzięki Andrzej, też mi się podoba mam nadzieję, że jak dojdą te "detale" to będzie jeszcze lepiej
srb38vx Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 dzięki Andrzej, też mi się podoba mam nadzieję, że jak dojdą te "detale" to będzie jeszcze lepiej Jak te detale wpadną ,to już w ten wątek nie byda zaglądał z zazdrości po programie pewnie 200+ bydzie
jedrekx Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 powtórka z rozrywki taki sam moment uwieczniałem w A3, tam to miało miejsce po prawie dwóch latach, teraz po nieco ponad roku w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jakiś tam modzik i niedługo kolejny, a potem kolejny
A-rek Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 jest ładna............ ale gdyby zamiast detali chromowanych były detale czarne, jakaś odpowiednia felga z rantem i dobrym rozmiarze wtedy byłaby kosa:banan:
jedrekx Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 jest ładna............ ale gdyby zamiast detali chromowanych były detale czarne, jakaś odpowiednia felga z rantem i dobrym rozmiarze wtedy byłaby kosa:banan: co do detali to wiem.. rozważałem już opcję Plasti Dipa, ale nie wiem czy będzie mi się chciało w to bawić.. że też Niemiec nie miał co sobie wybrać tylko chromy jedyną felgą z rantem, którą byłbym w stanie tu włożyć byłoby BBS LM, ale jak szukałem felg to nie było nic w normalnych pieniądzach.. a tak to podoba mi się jak jest teraz, niedługo może będzie trochę ładniej
A-rek Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 co do detali to wiem.. rozważałem już opcję Plasti Dipa, ale nie wiem czy będzie mi się chciało w to bawić.. poświęcisz jedną sobotę i napewno byłbyś zadowolony a co do felg to o tych samych myślałem ale CH też wyglądają dobrze
Flyer Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 jest ładna............ ale gdyby zamiast detali chromowanych były detale czarne, jakaś odpowiednia felga z rantem i dobrym rozmiarze wtedy byłaby kosa:banan: co do detali to wiem.. rozważałem już opcję Plasti Dipa, ale nie wiem czy będzie mi się chciało w to bawić.. że też Niemiec nie miał co sobie wybrać tylko chromy jedyną felgą z rantem, którą byłbym w stanie tu włożyć byłoby BBS LM, ale jak szukałem felg to nie było nic w normalnych pieniądzach.. a tak to podoba mi się jak jest teraz, niedługo może będzie trochę ładniej w zakladzie gdzie oklejaja auta okleja Ci chromy za niewielka kase.
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Piekna masz ta A5:wink:
KOval81 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 co do detali to wiem.. rozważałem już opcję Plasti Dipa, ale nie wiem czy będzie mi się chciało w to bawić.. poświęcisz jedną sobotę i napewno byłbyś zadowolony a co do felg to o tych samych myślałem ale CH też wyglądają dobrze http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/64/7565/11360936/audi-s5-with-bbs-ck-20-2418.jpg A-rek - tylko na zdjęciu są BBS CK, a nie CH:wink:
jedrekx Opublikowano 16 Października 2012 Autor Opublikowano 16 Października 2012 dziś odebrałem z ASO lampki pod tablicę rejestracyjną 4G0 943 021, jutro jestem w Warszawie więc w czwartek dopiero montaż a oprócz tego przyszła inna przesyłka, tym razem z allegro, która zawierała takie coś: co będzie dawało taki efekt: planowany montaż dopiero jakoś w styczniu, lutym chyba, że znajdę kogoś w Bydgoszczy/Toruniu/Gdańsku/Poznaniu lub w tych okolicach, kto mi to zakoduje w sumie chciałem odpuścić ten mod, ale trafiły się w naprawdę okazyjnej cenie więc grzechem byłoby ich nie wziąć
bula87 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 do świąt jeszcze trochę, a Ty już lampki choinkowe wietrzysz? teraz zacna ta dupcia będzie
srb38vx Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Ja bym nie wytrzymał do stycznia zakładaj chyba poczekom te 3 lata na te autko bydzie kozak
jedrekx Opublikowano 16 Października 2012 Autor Opublikowano 16 Października 2012 Andrzeju, gdyby mi ktoś w Bydgoszczy ogarnął kodowanie to odstawiłbym auto nawet jutro.. póki co szukam kogoś bliżej niż z Łodzi, kto mi to ogarnie bo w tamte rejony na razie nie mam czasu jechać
mystic.pl Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Dasz na wachę, Grześ podjedzie zamontuje, zakoduje i będzie Pan zadowolony
alpin Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Jedrex ile ta promocja (ledy) kosztowała? bo też chodzą za mną ledy.
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 jedrekx MODY kox pisz na PW to ogarniemy te lampy
PABLO Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Podjedź do Grześka to ogarniecie te lampiony Niedaleko masz
Rekomendowane odpowiedzi