Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A5 CAH] Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal twierdze że te autko jest przepiękne :slina:

Opublikowano

dzięki Andrzej, też mi się podoba :decayed: mam nadzieję, że jak dojdą te "detale" to będzie jeszcze lepiej :kox:

Opublikowano
dzięki Andrzej, też mi się podoba :decayed: mam nadzieję, że jak dojdą te "detale" to będzie jeszcze lepiej :kox:

Jak te detale wpadną ,to już w ten wątek nie byda zaglądał z zazdrości :decayed: po programie pewnie 200+ bydzie :whistling:

Opublikowano

powtórka z rozrywki :decayed: taki sam moment uwieczniałem w A3, tam to miało miejsce po prawie dwóch latach, teraz po nieco ponad roku :wink:

przebieg.jpg

w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jakiś tam modzik i niedługo kolejny, a potem kolejny :grin:

Opublikowano

jest ładna............ ale gdyby zamiast detali chromowanych były detale czarne, jakaś odpowiednia felga z rantem i dobrym rozmiarze wtedy byłaby kosa:banan:

Opublikowano
jest ładna............ ale gdyby zamiast detali chromowanych były detale czarne, jakaś odpowiednia felga z rantem i dobrym rozmiarze wtedy byłaby kosa:banan:

co do detali to wiem.. rozważałem już opcję Plasti Dipa, ale nie wiem czy będzie mi się chciało w to bawić.. że też Niemiec nie miał co sobie wybrać tylko chromy :facepalm: jedyną felgą z rantem, którą byłbym w stanie tu włożyć byłoby BBS LM, ale jak szukałem felg to nie było nic w normalnych pieniądzach.. a tak to podoba mi się jak jest teraz, niedługo może będzie trochę ładniej :decayed:

Opublikowano

co do detali to wiem.. rozważałem już opcję Plasti Dipa, ale nie wiem czy będzie mi się chciało w to bawić..

poświęcisz jedną sobotę i napewno byłbyś zadowolony

a co do felg to o tych samych myślałem ale CH też wyglądają dobrze

audi-s5-with-bbs-ck-20-2418.jpg

Opublikowano

co do detali to wiem.. rozważałem już opcję Plasti Dipa, ale nie wiem czy będzie mi się chciało w to bawić.. że też Niemiec nie miał co sobie wybrać tylko chromy :facepalm: jedyną felgą z rantem, którą byłbym w stanie tu włożyć byłoby BBS LM, ale jak szukałem felg to nie było nic w normalnych pieniądzach.. a tak to podoba mi się jak jest teraz, niedługo może będzie trochę ładniej :decayed:

w zakladzie gdzie oklejaja auta okleja Ci chromy za niewielka kase.

Opublikowano

co do detali to wiem.. rozważałem już opcję Plasti Dipa, ale nie wiem czy będzie mi się chciało w to bawić..

poświęcisz jedną sobotę i napewno byłbyś zadowolony

a co do felg to o tych samych myślałem ale CH też wyglądają dobrze

http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/64/7565/11360936/audi-s5-with-bbs-ck-20-2418.jpg

A-rek - tylko na zdjęciu są BBS CK, a nie CH:wink:

Opublikowano

dziś odebrałem z ASO lampki pod tablicę rejestracyjną 4G0 943 021, jutro jestem w Warszawie więc w czwartek dopiero montaż :naughty: a oprócz tego przyszła inna przesyłka, tym razem z allegro, która zawierała takie coś:

ledyty.jpg

co będzie dawało taki efekt:

12110078.jpg

planowany montaż dopiero jakoś w styczniu, lutym :facepalm: chyba, że znajdę kogoś w Bydgoszczy/Toruniu/Gdańsku/Poznaniu lub w tych okolicach, kto mi to zakoduje :wallbash:

w sumie chciałem odpuścić ten mod, ale trafiły się w naprawdę okazyjnej cenie więc grzechem byłoby ich nie wziąć :decayed:

Opublikowano

do świąt jeszcze trochę, a Ty już lampki choinkowe wietrzysz? :polew: teraz zacna ta dupcia będzie :kox:

Opublikowano
:shock3: Ja bym nie wytrzymał do stycznia :wallbash: zakładaj :wink: chyba poczekom te 3 lata na te autko :wink::decayed: bydzie kozak :naughty::slina:
Opublikowano

Andrzeju, gdyby mi ktoś w Bydgoszczy ogarnął kodowanie to odstawiłbym auto nawet jutro.. póki co szukam kogoś bliżej niż z Łodzi, kto mi to ogarnie bo w tamte rejony na razie nie mam czasu jechać :thumbdown:

Opublikowano

Dasz na wachę, Grześ podjedzie zamontuje, zakoduje i będzie Pan zadowolony :decayed:

Opublikowano

Jedrex ile ta promocja (ledy) kosztowała? bo też chodzą za mną ledy.:slina:

Opublikowano

Jarek, PW :decayed:

Opublikowano

Podjedź do Grześka to ogarniecie te lampiony :kox:

Niedaleko masz :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...