hidden22 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Witam. Mam mały problem. W fotelu zrobiła mi się dość duża dziura w boczku i poszukuje materiału żeby wszyć cały nowy boczek ( fotele posiadam kubełkowe) nie wie ktoś gdzie można kupić taki materiał albo może ktoś ma taki materiał od starego fotelu. czekam na jakieś odpowiedzi pozdrawiam tak wygląda ten fotel i taki sam kolor : http://moto.allegro.pl/fotele-siedzenia-podsufitka-plastiki-audi-a4-b6-i1719745627.html
klundziaa Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 heh mam to samo facet od którego go kupiłem a właściwie jego żona ładnie tam coś doszyła prawie nie widać....ale jak już wiem że jest to zaczyna denerwować i postanowiłem kupić pokrowiec ale troche lipa bo siedzenia ładne wiec wczoraj zakupiłem mate masującą :wink4: :wink4: zakryje przetarcie a i pomasuje trochę
greg2505 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak chcesz mam fotel pasażera kolor soul tyle że zwykły ale materiał można wykorzystać jest w bdb stanie
hidden22 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 to jest taki sam kolor co mój? tzn taki co na zdjęciu z allegro?
route Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 ja dzisiaj wziąłem sie za naprawę przetartego fotela ale w B5 dziś go rozebrałem a jutro jak znade czas to go będę robił. Materiał na boczek wziąłem z podłokietnika tylnej kanapy a jego obiłem innym materiałem i tak nie bedzie nic widać bo podłokietnik jest złożony cały czas.
czaki22 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 a ja mam gdzies calal tapicerke z tylnej kanapy jak chcesz to dzwon do mnie numer w banerku
route Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 a ja mam gdzies calal tapicerke z tylnej kanapy jak chcesz to dzwon do mnie numer w banerku dzięki kolego, ale już zrobiłem. Z całego dużego kawałka wyszło by jak orginał a tak musiałem sztukować w połowie boczku, ale i tak jest dobrze.
hidden22 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 czaki22 a jaki kolor masz?? i za ile?? bo kurde nie chce brac z podlokietnika tego materialu... czekam na odp [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 00:37_________________________________________________czaki22 czaki22 gdzies calal tapicerke z tylnej kanapy jak chce
Rekomendowane odpowiedzi