szermi Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 w a 4 avant b6 po wymianie baterii w pilocie przestał działać nie otwiera. Kluczykiem owszem ale z pilota ni chu chu. Co teraz poradźcie proszę. Bo jak mi zapasowy padnie to juz całkiem się załamie.
wyspa7 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam, włóż kluczyk do stacyjki, włącz zapłon i ciesz się Przynajmniej ja tak miałem u siebie;)
szermi Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 włozyłem do stacyjki odpaliłem i dalej nic co mam robic pomózcie
grzanek85 Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam spróbuj zrobić tak: trzymaj na pilocie wciśnięty guzik od otwierania, włóż kluczyk do zamka w drzwiach i przekręć na pozycje otwarte powinno zadziałać.
szermi Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 zrobiłem tak jak radziłeś z wciśnietym otwieraniem w pilocie otworzyłem drzwi i nie pomogło wtedy od razu wsadziłem do stacyki i odpaliłem auto i pilot zaczał działać. Dzięki Wam pieknie macie u mnie Duuuuuuuuuuuże piwo. Zapraszam do Krakowa :th: A i jeszcze dodam że przez tą sytuację dowiedziałem sie że mam fabryczny alarm bo zaczał wyć, a wcześniej zamykałem otwierałem szybę i wkładałem ręce czy będzie wył i nic. a tu nagle taka niespodzianka.
Rekomendowane odpowiedzi