m-d5 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam Panowie ! Skrzynka wódki dla tego kto powie mi dlaczego po przejechaniu kilku km z prawego nadkola wydobywa sie straszliwy i drażniący zapach benzyny bądź czegoś podobnego. Czuć to zaraz po wyjściu z auta ... Jak wsadze nos miedzy kolo a błotnik to sie czuje jakbym wsadził nosa do butelki z benzyną ?! Skąd ten zapach z silnika z tarczy ?!?! Wie ktoś o co chodzi ?!
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Heh, pewnie wygram. Zdejmiesz plastikowe nadkole to zobaczysz sprytne urządzenie które usuwa opary ze zbiornika paliwa. Coś musi być tam zepsute lub cieknie.
m-d5 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Kolego Spedyt podaj adres do wysyłki A mam jeszcze jedno pytanko to urządzenie jest z przodu w prawym nadkolu czy w lewym bo u mnie ten smród jest z lewego nadkola a nie tak jak pisałem z prawego , chyba te opary mi zaszkodziły i mi sie pomieszało. Z góry dzięki za pomoc
adadur Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 u mnie ten smród jest z lewego nadkola a nie tak jak pisałem z prawego :drool: :drool:
Rekomendowane odpowiedzi