Szuder Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 ZeeBee wygladają nieżle... Ciekawe jak będą sie prezentować sie na A4 B6??? Ja jednak obstaje przy swoim. Audi robi jedne z ładniejszych felg seryjnych... :th:
inco Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 a mi sie te dotzy bardzo podobaja pasowaly by do b6, tylko ze rozmiar 18 by sie zdal
wojtas-audi Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Juz je odmowilem I dobrze, jakas ulge poczulem :th: Alu beda do polowy marca, padl wybór na RS6 w 18'' czyli to co w podpisie
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Wojtas Graty wyboru :th: ja własnie sie zastanawiam co bedzie lepiej do mnie czy własnie takie jak kupujesz czy esowskie......
wojtas-audi Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Wojtas Graty wyboru :th: ja własnie sie zastanawiam co bedzie lepiej do mnie czy własnie takie jak kupujesz czy esowskie...... Bierz od RS6 , są super, esowskie ma juz alvaro , 2 takie same bedą ?
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Bierz od RS6 , są super, esowskie ma juz alvaro , 2 takie same bedą ? wkońcu My bracia a tak powaznie to nie wiem juz sam co robic ale chyba zostane przy 17stkach na Kraków będa w miare komfortowe....
wojtas-audi Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Bierz od RS6 , są super, esowskie ma juz alvaro , 2 takie same bedą ? wkońcu My bracia a tak powaznie to nie wiem juz sam co robic ale chyba zostane przy 17stkach na Kraków będa w miare komfortowe.... Tez ten dylemat ciagle mialem i mam, 17 wczesniejsze popekaly mi i pokrzywily sie, 16 ori w a6 tez mi jedna pekla , wiec trzeba sie nauczyc jezdzic Wroclaw jest podziurawiony strasznie , zobaczymy
Gość ZeeBee Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Chłopaki po ile stoją takie alusy RS6 18" ? (nówka i używane)
wojtas-audi Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Chłopaki po ile stoją takie alusy RS6 18" ? (nówka i używane) Zalezy czy ori czy podroby, ori to gdzies ponad 3 tys pewnie nowe, uzywane mozna kupic za 2000-2200, podrobki do 2400 nowe .
Gość ZeeBee Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Chłopaki po ile stoją takie alusy RS6 18" ? (nówka i używane) Zalezy czy ori czy podroby, ori to gdzies ponad 3 tys pewnie nowe, uzywane mozna kupic za 2000-2200, podrobki do 2400 nowe . thx wojtas-audi
Rekomendowane odpowiedzi