rem3dy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Hej Tak jak w temacie jak to sciagnac? Chodzi mi o ten element z fotki. Troche jest przetarty i chcialbym go pomalowac. Jak watek o tym byl to sorki ale nie znalazlem go poprzez szukaj.
mlodyy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 plastik jest na zatrzaski wiec trzeba delikatnie go podważyć
Debian27 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 u mnie ten plastik był przykecony na dwię śrubki krzyżak....zobacz z samego dołu czy ich tam nie ma...jesli nie to zatrzaski.
rem3dy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Okazalo sie, ze jednak mam inny model foteli. Mam taki A plastik sciaga sie poprzez wyciagniecie z rowka materialu i podniesienie plastiku do gory. Trzyma sie on na dwoch bolcach widocznych na poziomym dolnym wzmocnieniu fotela (na tym zdjeciu widac, ze miedzy te druciki mozna dac jakas gabke tym samym powodujac wypchniecie troche do przodu czesci ledzwiowej fotela. Przydatne jesli ktos nie ma regulacji tego odcinka. U siebie tak zrobie bo po dluzszych dystansach kregoslup mi nawala) Ta czarna maskownica jest obita jakby gumo-skora. Czym to najlepiej pomalowac? Da rade cos takiego uzywal to ktos? http://allegro.pl/motip-spray-winylowy-do-skory-i-winylu-czarny-400-i1739745527.html [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 12:13_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi