raf79 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 witam kolegów forumowiczów siedzę na forum czytam i czytam i nie mogę zdecydować się jakie springi (nie za sztywne nie tracąc za bardzo komfortu)wybrać aby posadzić równo przód i tył w mojej a4 b7 avant Obecnie mam 1BA OYL OJH i myślałem może na oryginalne z lżejszej wagi na -20mm może HR -35 mm sam już nie wiem chciałbym zasięgnąć porady od doświadczonych kolegów forumowiczów,dodam iż chciałbym zakupić alu 17 może lepiej 18 cali i dystanse bardzo zależy mi aby nie było prześwitu między oponą a błotnikiem Będę bardzo wdzięczny za porady oraz jeśli jest to możliwe zdjęcia z przed i po obniżeniu przez kolegów aut zanim zabiorę się za wymianę iż chciałbym uzyskać konkretny efekt dzięki wielkie za porady
aju Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 -20mm może HR -35 alu 17 może lepiej 18 cali zależy mi aby nie było prześwitu między oponą a błotnikiem lol to jak zejdziesz 6-8cm to możesz zacząć o tym myśleć
akjam Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 U mnie taka konfiguracja: Springi H&R -35mm, felga 18 ET43, dystans H&R 12mm na stronę... Przed: Po: Jeśli rzeczywiście chcesz obniżyć tak autko żeby nie było prześwitu to tak jak aju wyżej powiedział...
raf79 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 witam i dzieki za zdjąćka i opis A jeśli chodzi o springi To muszę zmieniać amorki czy mogą być fabryczne jakie mam I jak sie Tobie jeżdzi na tym zawiechu HR i felach 18 bardzo sztywne autko czy w miarę? [br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 19:50_________________________________________________ Aju a jeśli bym zglebował 6-8 cm to max fele jakie zakładać?chyba nie za duże co zeby nie tarło? Bo jeszcze dystanse co o tym sądzisz?
Rekomendowane odpowiedzi