wojtas-audi Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Tu pytanie telefon mam rok, czy przyjmą to na gwarancję ?? Planuje w przyszłym tyg sprobowac, ale nie jestem pewien
insane_Infinity Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 2 lata ma gwarancji ..więc czemu NIE?? dawaj na reklamacje i wsio..Wada Fabryczna
hornet Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Śmiało oddawaj telefon niech wymienią na nową.
Janekx Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 no jeśli stwierdzą że nie zerwała się sama z siebie to nie będzie problemu. Najpierw wyślą go na ekspertyzę żeby wykluczyć ręczne uszkodzenie
wojtas-audi Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Spróbuje oddać w przyszłym tyg, fakt faktem, że to mi się urwała taśma, przy ściąganiu przedniego panela, ale praktycznie nie jest to do udowodnienia, bo panel jest na zatrzask, nie ma śrubek, zobaczymy co powiedzą w serwisie
NexoPL Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Mi też się urwała taśma od panelu dotykowego, kupiłem panel używany (10zł) i sobie sam naprawiłem, wciskali mi że za naprawę 260zł Także oddaj na gwarancję, a jak nie uznają to kup używany panel dotykowy np ten http://allegro.pl/oryginalna-obudowa-nokia-5800-korpus-dotyk-7-i1732198296.html. Wymiana z odpowiednimi kluczmi jest banalnie prosta.
Rekomendowane odpowiedzi