martin a4 Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 panowie mam problem mam a4 b5 sedan i 17 felgi i 8,5 cala szerokie jak je zaloze to moja a4 zmienia sie w all road otoz pomozcie mi chce ja obnizyc o 40mm jakie polecacie zestawy albo jak radzicie bo myslalem zeby na samych sprezynach progresywnych obnizyc wtedy zostaja seryjne amorki help mee :mysli: [br]Dopisany: 05 Luty 2008, 13:09 _________________________________________________
castor Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zależy co wolisz gwinta czy jakiś mieszany zestaw. Wielu ludzi chwali sobie bilstein b6 na grubym, tłoczysku+eibach -40mm(ewentualnie H&R ale twardziej jest) tymbardziej, że bilstein jako amorek jest regenerowalny, ewentualnie kit na B8. Kolejny ciekawy zestaw to gwint Koni (czerwone springi+zółte amory z regeneracją) i wszelakiej innej maści gwinty typu: K&W (b.twardy), Wietec(twardy),FK,Apex. Generalnie do gleby 40mm powinieneś już wsadzić inne amorki bo seryjne wysraja Ci sie w tempie expresowym.
Rekomendowane odpowiedzi