Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Propozycja na odmłodzenie mojej audi ,czekam na dobre propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam klubowiczów audi kupiłem 1,6 roku temu mniej wiencej weszłem do klubu jest to dobre autko i jeszcze lepsze w zimie , extra sie jeżdzi .wieć przejćmy do tematu co mógł bym zrobić , z tyningować by za mocno nie zepsuć wyglądu ,równiesz czekam na opinie silnika abc 2,6l 150 ps :)

Opublikowano

Silnik jest trwały. Co do kuracji to:

lampy przód od polifta

jakieś ładne koło

kierunki boczne białe

kiera od eSki

Opublikowano
  • Autor

lampy mam org.z halogenem przód nawet ciekawie wyglądają ,no tylne to bym znienił , może jakieś progi?

Opublikowano

może pokaż auto, będzie łatwiej ci coś podpowiedzieć :wink4:

Opublikowano

Możesz zerknąć na moje auto które poddałem przeróbką mającym na celu próbę odmłodzenia i tego żebym dobrze się w nim czuł ;)

nie ma tam fajerwerków związanych z glebą ale może coś ciekawego wyhaczysz do siebie

Opublikowano
p1020204i.jpgp1020215p.jpgc1808187610.jpg oto moja audiczka :):):)[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 16:47_________________________________________________dziewczyna autora pisze :):):) bo szejku28 nie umie dodawac fotek jeszcze heheheh :)
Opublikowano

Dobra pytanie pestka jestes autorem pierwszego postu :mysli: bo po profilu to raczej nie bardzo :gwizdanie: jeśli to twoje stare konto i nie masz hasła to załóż osobny właściwy watek z fotkami i opisem, bo tu lekko mówiąc powstanie burdel[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 16:49_________________________________________________

dziewczyna autora pisze :):):) bo szejku28 nie umie dodawac fotek jeszcze heheheh :)

aaa wszystko w temacie :polew: :polew:

Opublikowano

Nie to jest moje konto a szejku28 założył wątek ale że nie umie dodawac fotek to ja to za niego zrobiłam tak to właśnie wyglada Szejku28 to moj chłopak

Opublikowano

Ciebie to przynajmniej można zrozumieć :>

Opublikowano

witam klubowiczów audi kupiłem 1,6 roku temu mniej wiencej weszłem do klubu jest to dobre autko i jeszcze lepsze w zimie , extra sie jeżdzi .wieć przejćmy do tematu co mógł bym zrobić , z tyningować by za mocno nie zepsuć wyglądu ,równiesz czekam na opinie silnika abc 2,6l 150 ps :)

Ja bym proponował w zestawie z felami, kupić słownik języka polskiego.

Opublikowano

Ja bym proponował w zestawie z felami, kupić słownik języka polskiego.

:polew: może się spotkajcie :kox: i wytłumacz chłopakowi jak dodać zdjęcia na forum :good:

Opublikowano

Kolego, na tych fotkach nic nie widać :wallbash: A zatem:

1. Daj lepsze fotki - wtedy ktoś coś Ci będzie mógł podpowiedzieć

2. Ortografia :bag: Daj kobiecie pisać ;)

3. Mogłeś napisać czy coś już zmieniałeś, czy całkowita seria...

Na dzień dobry standardowy zestaw każdego "młodego rezacza", czy tam "tjuningowca" :D

1. Kierunki w błotniki białe, ew. clear look (pasują z Fabii chociażby, dostępne w olbrzymiej ilości na allegro)

2. Inna felga, bo ta niestety nie wygląda + gleba (chociaż ja akurat w swojej zrobić takowej nie mogę)

3. Przednie lampy poliftowe lub DEPO (mogą być dzielone, jeżeli nie chcesz wycinać błotników)

4. Tylne lampki poliftowe

5. Nie wiemy co masz w środku, może dekory folią 3M obkleić?

Podstawą są fotki, bez nich nikt Ci tutaj zbytnio nie pomoże...

BTW. Polecam zapoznanie się z autami klubowiczów w dziale Moja A4 - naprawdę, mają wiele pomysłów, które możesz zaadaptować do siebie ;)

Jesteś ze Sławna? Zapraszamy do Koszalina na spoty :wink4:

Opublikowano
  • Autor

FOTKI NA PEWNO W KLEJE :> ,CHĘTNIE NA SPOTY BEDE JEŻDZIŁ KOSZALIN TO NIE DALEKO . :hi: A!!! PISOWNIE TO POPRAWIE NIE MA PROBLEMU :good:

Opublikowano

FOTKI NA PEWNO W KLEJE :> ,CHĘTNIE NA SPOTY BEDE JEŻDZIŁ KOSZALIN TO NIE DALEKO . :hi: A!!! PISOWNIE TO POPRAWIE NIE MA PROBLEMU :good:

Nie pisz też dużymi literami :wink4::good:

Opublikowano

Nie pisz też dużymi literami :wink4::good:

jak piszesz na forum to pamiętaj o nieużywaniu Caps Locka bo oznacza to krzyk

Opublikowano

Tylko nie progi bo wiocha wyjdzie a co do pisowni masz opcję "Sprawdź ortografię" :hi:

Opublikowano
  • Autor

tak łapie kolego . to progi org. zostawić?

Opublikowano

Zostaw ori, to nie calibra ani bmw e36

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z okolicy :wink4: podpatrz na galerie a4 b5 jak chłopaki porezali autka :good: