BROMKALUKASZ Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam panowie zgubiłem kluczyki od audi a4 i teraz nie wiem co zrobić?? Czy wymienić zamki ale to będzie cholerny koszt, czy zmienić ubezpieczyciela i powiedzieć że mam tylko jeden kluczyk, czy mozę radzicie coś innego?? pozdrawiam P.S z tego co wyczytałem w necie to same zamki od centralnego kosztują po 400 zł za sztuke a tu był by do wymiany od kierowcy,klapy i przy stacyjce plus robocizna czyli cos ok 1500zł, to wole sobie nowy kluczyk za 700 zł wyrobić
Kali S4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 A jaką masz pewnośc że zgubiłeś? może ktoś Ci go ukradł,dorobisz kluczyk nie zmieniając zamków i stacyjki i pewnego dnia fury nie ujrzysz
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 A jaką masz pewnośc że zgubiłeś? może ktoś Ci go ukradł,dorobisz kluczyk nie zmieniając zamków i stacyjki i pewnego dnia fury nie ujrzysz jak zaadoptuje nowe klucze to ewentualny złodziej i tak auta nie odpali..
cougarr2 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 panowie złodziej nie kradnie kluczyka, dobry złodziej nie liczy na otwarte drzwi, ja ci radze ochłoń troche przeszukaj wszystkie spodnie, torebke zony !! a jak naprawde nie ma to dorób sobie nowy i tyle a jak się obawaisz że ci zwiną auto to za tą kaskę co ci zostanie wstaw sobie jakies odcięcie zaponu to powstrzyma złodzieja napewno dłużej niż wymienione zamki itp.
arielka Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Powiadom ubezpieczyciela, dorobienie kluczyka zostawia ślad w bazie ASO, w związku z czym TU i tak wcześniej czy później dowie się o fakcie, oczywiście w razie ew. kradzieży. Przedmówcy dobrze podpowiadają. Pozdrawiam arielka
Rekomendowane odpowiedzi