Bartass_1 Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 Wreszcie udalo sie zmajstrować cos pod 16 cm oceńcie sami jak to wyszlo Lekkie rezanko pierścienia z mdf'u o grubosci 28mm W ruch poszedl szpachel i dopasowywanie do kształtu tapicerki Naciągnięta skórka i efekt końcowy
Pikuś Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 No takie cos mi sie podoba. jaki mniej wiecej koszt wyrezania takiego czegos :?:
adrian009 Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 Gratulacje! To sie nazywa DIY :smile: Jak tylko uporam sie z zawieszeniem sproboje zrobic podobne dzielo :mrgreen:
Bartass_1 Opublikowano 28 Września 2006 Autor Opublikowano 28 Września 2006 Dalem stówke znajomemu za pomoc, jest stolarzem i ma zaklad renowacji mebli wiec zrobione jest to bardzo precyzyjnie, poszlo mi tak : butapren - 2.80 skóra- wliczone w koszty znajomego od niego mialem pierscień x 2 19 zl + wysylka' szpachlowka-mialem wkrety- tez mialem włokno szklane + szpachel takze koszt niewielki i dzien roboty [ Dodano: 2006-09-28, 20:18 ] Dzieki, dzisiaj uswiadczylem porzadny kickbass przetrzepalo mi nogawki konkretnie HIhi
wit.s Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 Eeeeeeeeech. Z zazdrością patrzę. Za Chiny bym tak fajnie nie zrobił
Bartass_1 Opublikowano 28 Września 2006 Autor Opublikowano 28 Września 2006 Wyszlo dosc ciekawie.. Musze dłubnąć zwrotnice.. Mianowicie, wymienić cewke na powietrzna lepszej jakosci, rezystor, kondziolki już czesciowo wymienilem .. Gra to coraz ladniej i zaczyna mi sie wreszcie podobać
adrian009 Opublikowano 29 Września 2006 Opublikowano 29 Września 2006 Bartass_1, moglbys napisac jeszcze gdzie zamowiles takie pierscienie? Thx
spanky Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 bardzo ładnie to wyglada ...... choc ja bym dal inna maskownice do glośnikow ... 9chyba ze tak musi byc ;-) )
Bartass_1 Opublikowano 30 Września 2006 Autor Opublikowano 30 Września 2006 Maskownice są oryginale morel'a .. Troche trzeba uwazac na glosniki bo przez te dziury mozna je uszkodzic ... Co do pierscieni to musze poszukac.. wpisz na google piercien mdf i to b edzie pierwsza firma... POWE czy cos takiego
wojtas-audi Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 No wyszlo ok, choc jakbym ja robil to bym zrobil 2 glosniku na dole, cala wycial dolna czesc z kieszenia i zrobil tam 2 miejsca na glosniki, ale ja nie bede poki co zmienial, napewno lepiej gra niz seria :mrgreen: Gratuluje pomyslu i wykonania
Bartass_1 Opublikowano 1 Października 2006 Autor Opublikowano 1 Października 2006 Podjerzewam, ze teraz kickbass wystarczy mi na dluzej takze jest ok.. nie sadzilem ze tak ladnie zgra sie z subem.. Wojtas z 2x16 na drzwiach jest problem z natury Finansowej w moim przypadku byloby to 2 x 1300 zl za sam woofer, nie liczac wzmacniacza, Te woofery sa mocolubne w rms'ie przy 4 omach maja 160w.. Przyjemnosc jest duza ze sluchania HEhe :twisted:
pyci99 Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 W SOBOTE PUSZCZE FOTKI JAK TO POWINNO WYGLADAC!!!!
Rekomendowane odpowiedzi