bogus096 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam,poszukuję instrukcji obsługi radia audi concert III po polsku moja jest po francusku,jeżeli ktoś potrafi pomóc to z góry dziękuję.
Speednet Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam Jezeli jezyk angielski nie przeszkadza to mam instrukcje
przemek4net Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 a jezeli Ci brak napisu audi nie przeszkadza to zdradze Ci, ze to radio w seacie exeo marketingowo nazywa sie adagio/mimo ze w vagcomie zglasza sie jako concert 2+/3 (moze uda Ci sie wg tego klucza w googlach znalezc z PDF po polsku) Pozdrawiam, Przemek
bogus096 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam Jezeli jezyk angielski nie przeszkadza to mam instrukcje Angielski mnie nie urządza,potrzebuję po polsku [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 12:35_________________________________________________ a jezeli Ci brak napisu audi nie przeszkadza to zdradze Ci, ze to radio w seacie exeo marketingowo nazywa sie adagio/mimo ze w vagcomie zglasza sie jako concert 2+/3 (moze uda Ci sie wg tego klucza w googlach znalezc z PDF po polsku) Pozdrawiam, Przemek Dzięki znalazłem z exeo na allegro może zdecyduję się kupić
Rekomendowane odpowiedzi