WIŚNIA Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem jeszcze jak mogę to sprawdzić postaram sie kogoś poszukać z winda może w ten sposób no chyba tak będzie najlepiej bo przy 5 tyś. i to jak turbina max. pompuje z tego filmiku wnioskuje,szkoda że taki krótki jest.
dziudzia88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Postaram sie nagrać dłuższy ale dopiero jutro wstawie bo teraz jest u mnie 4 rano
WIŚNIA Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 albo zobacz to co napisałem,czy jak turbina max. ładuje czy tylko wyje
skerim Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak uda się podnieść i uruchomić może pomóc stetoskop - łatwiej źródło dźwięku namierzyć, ewentualnie nawet gdy rączkę śrubokręta do ucha przystawisz dotykając konkretnego elementu, to i tak dużo wyraźniej odbierzesz odgłosy pracy tej części (tylko uwaga na części ruchome )
bartek1605 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wystarczy kij od szczotki albo inny drewniany element
Rekomendowane odpowiedzi