maciasek Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam Wszystkich ! Nie wiedziałem w którym dziale założyć wątek, jak się pomyliłem proszę o przeniesienie wątku. A teraz do sedna sprawy, wczoraj wieczorem zamknąłem swój samochodzik wstaję rano i ku mojemu zdziwieniu wszystkie szybki były otwarte, drzwi zamknięte. Nie wiem co to mogło się stać?, złodzieje,elektronika zwariowała? Oczywiście nie zapomniałem zamknąć szybek. Na szczęście samochód stał na spokojnym podwórku, nie chciałbym żeby taka sytuacja stała się np na jakimś parkingu ;/
greg2505 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 mogłeś nieświadomie przytrzymać guzik otwierania samochodu i szybki się otworzyły jak nikt nie otworzył drzwi auto się zamknęło a szyby nie
maciasek Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 mogłeś nieświadomie przytrzymać guzik otwierania samochodu i szybki się otworzyły jak nikt nie otworzył drzwi auto się zamknęło a szyby nie greg2505 dzięki wielkie, poszedłem sprawdzić czy faktycznie da się otworzyć szyby z pilota i działa. W ogóle o tym nie wiedziałem, działa i również zamykanie z pilota. Temat zamknięty
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 podepnę się mogłeś nieświadomie przytrzymać guzik otwierania samochodu i szybki się otworzyły jak nikt nie otworzył drzwi auto się zamknęło a szyby nie też miałem kiedyś taką sytuację (żadnego nieświadomego działania nie było ) ,żadnych błędów po podpięciu vag'a nie wiem o co chodzi PS.Autko zamykałem i nie była zostawiona otwarta(zapomniana) szyba .
Rekomendowane odpowiedzi