Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Szyby same się otworzyły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich !

Nie wiedziałem w którym dziale założyć wątek, jak się pomyliłem proszę o przeniesienie wątku. A teraz do sedna sprawy, wczoraj wieczorem zamknąłem swój samochodzik wstaję rano i ku mojemu zdziwieniu wszystkie szybki były otwarte, drzwi zamknięte. Nie wiem co to mogło się stać?, złodzieje,elektronika zwariowała? Oczywiście nie zapomniałem zamknąć szybek. Na szczęście samochód stał na spokojnym podwórku, nie chciałbym żeby taka sytuacja stała się np na jakimś parkingu ;/

Opublikowano

mogłeś nieświadomie przytrzymać guzik otwierania samochodu i szybki się otworzyły jak nikt nie otworzył drzwi auto się zamknęło a szyby nie

Opublikowano

mogłeś nieświadomie przytrzymać guzik otwierania samochodu i szybki się otworzyły jak nikt nie otworzył drzwi auto się zamknęło a szyby nie

greg2505 dzięki wielkie, poszedłem sprawdzić czy faktycznie da się otworzyć szyby z pilota i działa. W ogóle o tym nie wiedziałem, działa i również zamykanie z pilota. Temat zamknięty :wink4:

Opublikowano

podepnę się :wink4:

też miałem kiedyś taką sytuację (żadnego nieświadomego działania nie było :wink4:) ,żadnych błędów po podpięciu vag'a nie wiem o co chodzi :dontknow:

PS.Autko zamykałem i nie była zostawiona otwarta(zapomniana) szyba :wink4::tongue4:.