rav Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam Tak jak w temacie. Czy zmieniarka CD powinna czytać płyty CD z utworami MP3. ?? ___________________ Pozdrawiam Rafał
rav Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A już myślałem że z moją zmieniarką jest coś nie tak. Dzięki za informację.
.Pablo. Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zmieniarka nie czyta, do mp3 masz karte SD i dwa porty na karte w rns-e
rav Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam Tylko szkoda że RNS-E nie czyta dużych kart - mam kilka po 4 GB i żadnej nie chce rozpoznać. ________________ Pozdrawiam Rafał
.Pablo. Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Czyta do 2 gb. 4czyta podobno tylko jednej firmy gdzieś pisało na forum jakiej.
przemek4net Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tylko szkoda że RNS-E nie czyta dużych kart - mam kilka po 4 GB i żadnej nie chce rozpoznać. Uploaded with ImageShack.us ta nawigacja pod inna nazwa handlowa + odsiwezony "soft w radiu" (moze i hardware?) oferowana jest w exeo (na zdjeciu) i tam ona czyta tez karty SDHC Moze jakis elektronik potrafilby wewnetrzne oprogramowanie z wersji w exeo przeszczepic do rns-e@a4b7ale to jest temat na granicy sensu ekonomicznego i hobby Tu bylo (chyba nieudane - nie wczytywalem sie w tego megaposta calego) takie cos robione http://audiforum.us/threads/upgrade-to-2010-rns-e-features-via-software-only-possible.10044/page-2 W wersji "przekladka navi z exeo" z tego co wiem, ze trzeba jeden kabelek w kostce radia zamienic by mozna bylo sie laczyc "kabelkiem diagnostycznym" z radiem Pozdrawiam, Przemek
Rekomendowane odpowiedzi