Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podswietlenie tablicy rejestracyjnej jakie zarowki LED polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całą nawet aż za bardzo :gwizdanie: zrobimy fotkę na spocie to zobaczysz sam :wink4:

Daj no linka do tego przedmiota :decayed: Gdzie kupił i za ile? Niech powie ?

Opublikowano

całą nawet aż za bardzo :gwizdanie: zrobimy fotkę na spocie to zobaczysz sam :wink4:

Przyłączam się do prośby

Opublikowano

Jak Ci po 3 miesiacach nie padna to tez moze kupie.. :th:

Opublikowano

ja mam ledy w kabinie link do nich podał wcześniej tam kolega leoneq zestaw 12 flux mam już pare miechów i nie mam zadnych problemów spisująsię na medal i też myśle kupić rurkowe z ledami jestem przekonany że nie będe miał problemów z nimi

Opublikowano

Jak Ci po 3 miesiacach nie padna to tez moze kupie.. :th:

no to już niewiele zostało do końca Twojego terminu, bo mamy je jakoś od początku grudnia, a nawet wcześniej :wink4:[br]Dopisany: 18 Luty 2008, 07:07 _________________________________________________

Przyłączam się do prośby

niestety linka wam nie podam bo kolega Motor kupował je dla nas a my tylko montowaliśmy na spociku :naughty::kox:

Opublikowano

a zrobicie fotke w nocy jak to wygląda ? bo sie waham.... nad 6 i 9 led w środku...

Opublikowano

obiecane zdjęcie podświetlania nr.rej. żarówki po 6 led w środku :wink4:

aV2deFeJ.jpg

Opublikowano

aV2deFeJ.jpg

Efekt fajny ..zaraz zobacze ile to dzięgów na allegro :decayed:

PS. Podobno aparatu w domu nie masz :bicz2:

Opublikowano

Efekt fajny ..zaraz zobacze ile to dzięgów na allegro :decayed:

PS. Podobno aparatu w domu nie masz :bicz2:

nie mam :gwizdanie: zdjęcie zrobił ten młody co ze mną był na spocie we wtorek a dopiero dziś mi je podesłał :wink4:

a może nie wygląda to dobrze bo nie wiem czy żaróweczki są dobrze ustawione :mysli:

Opublikowano

Nie najgozej...swieca. Ale chyba sobie zamówie 9 Ledowe....

Opublikowano

Nie najgozej...swieca. Ale chyba sobie zamówie 9 Ledowe....

9 to moze byc za ostro :no4:

ale to już według uznania :naughty:

Opublikowano

No bo środek tablicy masz nie doświetlony w ogole.... czy na żywo to lepiej wygląda ?

Opublikowano

Tak jak mowilem. Srodek blaszki nie jest oswietlony. :rolleyes:

Opublikowano

czy wygląda lepiej na żywo to niech się wypowie np raggaman on oglądał to podświetlanie jakieś 70km :naughty:

co do nie oświetlonego środka to są tacy co wyjeli jedną żaróweczkę specjalnie.... :gwizdanie:

Opublikowano

krzyniek mialem takie i dokladnie wiem jak. Kolor jest swietny. Tylko wlasnie ta dziura.. :confused4:

No i oczywiscie to ze mialem 2 razy i zawsze po 3 miesiacach siadaly.. :confused4:

Opublikowano

krzyniek mialem takie i dokladnie wiem jak. Kolor jest swietny. Tylko wlasnie ta dziura.. :confused4:

No i oczywiscie to ze mialem 2 razy i zawsze po 3 miesiacach siadaly.. :confused4:

trzeba by było wyrezać trzecie światełko :wink4:

no zobaczymy ile te ledy jeszcze poświecą, jak się skończą to wrócimy do oswietlenia ori.

Opublikowano

W związku z tym tematem przedstawię mój problem /nie chcę nowego tematu zakładać/.

Zakupiłem sobie takie ledy (6x w jednej żarówce), wpiąłem w miejsce nad tablicą - i nic... W ogóle okazało się, ze bezpiecznik jest przepalony - sprawdzając po kolei doszedłem do 30A, który wytrzymał /oczywiście tylko na chwilę/. Jak klapa jest zamknięta - to świeci prawa żarówka, jak otwarta - to świeci lewa i do tego bardzo słabo. I nie gaśnie mi światło w bagażniku. Te elementy są ze sobą połączone /tzn. bagażnik i światła na klapie/ ? Tam jest chyba taki czujnik, co powinien przyciemniać żarówki jak klapa jest podniesiona?

Wiem, że jest zwarcie /wyjąłem całkowicie bezpiecznik do czasu rozwiązania problemu/, wiem że to nie działa jak powinno (bo chyba obie powinny świecić jasno jak jest bagażnik zamknięty i słabiej jak jest otwarty?). Spotkał się ktoś z takim problemem? Może ktoś ma schemat, jak to wszystko powinno być ułożone? (Możliwe, ze gość co mi lampę z tyłu robił a musiał klapę ściągać coś sknocił).

Opublikowano

bo jeśli diody mają normalny kształt to trzeba spolerować soczewkę żeby światło sie rozpraszało i bedzie na pewno lepiej
Opublikowano

dsc08093.jpg

Mysle ze przy takich diodach nie bylo by to zbyt latwe.. :rolleyes:

Opublikowano

łatwe może nie ale na pewno do zrobienia :th: