Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podswietlenie tablicy rejestracyjnej jakie zarowki LED polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli to sa zaroweczki na diodach to pewnie musisz zamienic kabelki na gniezdzie od zarowki dlatego nie swieca kolega w A6 mial ten sam problemi zamiana pomogla.

Opublikowano

no i jedna się powoli kończy... tzn sobie miga czasem :naughty:

podsumowanie wytrzymała równy rok, także chyba nie są takie badziewiaste. :wink4:

Opublikowano

Tzn. jak sprawdzony ? Ile wytrzymuje i jak z świeceniem ?

Opublikowano

jeżdzę na tym juz 2 miesiące - poprzednio miałem różne cuda niby dedykowane i zawsze coś się wysrało albo mrugało a teraz nie tylko że nic sie nie dzieje to świeci jak mała latarnia :)

pasuja na styk tylko trzeba obciac te uszy mocujace, odizolowac kabelki i owinąc wokół tych metalowych blaszek ktore dotykaja złącz zasilania

Opublikowano

jakis fotki montazu mozna prosic..?! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

PLS

• 7 lat później...
Opublikowano

Odświeżę temat, bo nie chcę pisać nowego. Jakie byście polecili lampki do oświetlenia tablicy rejestracyjnej LED z allegro, żeby to miało sensowny efekt, a nie 2 białe pionowe kreski w dół ;)

http://allegro.pl/podswietlenie-led-audi-a4-b6-b7-a6-c6-a3-a8-q7-i4973964167.html

Coś takiego by było OK?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dlaczego mi żarówki ledowe przy tablicy poświecą parę dni a potem zaczynaja zyc swoim zyciem tzn.mrugaja,raz sie pali jedna,raz druga i w koncu obie przestaja sie palic.czy ktos wie o co chodzi?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętajcie żeby kupować żarówki z canbus-em, nie będzie wam wywalało błędu na kompie. Ja za pierwszym razem nie kupiłem z canbus-em i miałem komunikat o przepalonej żaróce

Opublikowano

O ile oczywiście posiadamy kontrolę żarówek. Ja nie posiadam, a co za tym idzie nie muszę dopłacać do can-busa :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do podświetlania rejstracji w audi a4 b6 są to żarówki rurkowe 36 mm?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dokładnie

Opublikowano

Dokładnie

Dzięki bardzo. A ktoś wie gdzie moge takie kupić?

Opublikowano

A masz kontrolę żarówek? Jeśli nie, to kup najzwyklejsze ledy. A gdzie kupić? Najszybciej to na allegro, jeśli nie masz sklepu z elektroniką pod nosem.

Opublikowano

A masz kontrolę żarówek? Jeśli nie, to kup najzwyklejsze ledy. A gdzie kupić? Najszybciej to na allegro, jeśli nie masz sklepu z elektroniką pod nosem.

Ja bym jednak sobie darował kupowanie tego gówna z elektronicznego, niech kolega kupi sobie od Tomnika moduły i będzie zadowolony :)

Opublikowano

Polecam zestaw od kolegi Tomnika

Zamówiłem 3 zestawy od różnych sprzedawców z allegro i z każdym coś się działo (błędy na fisie, mruganie, przepalone diody itp.) po zakupie od Tomnika problem znikł :) działa idealnie! Polecam!

Opublikowano

Ja w tablicę wsadziłem najzwyklejsze jakie były w sklepie, jeżdżę już 4 rok i nic sie z nimi nie dzieje.

Opublikowano

Miałem sklep na miejscu więc kupiłem 3-ledowe i efekt taki. Zobaczymy na ile posłużą

34a0e0bafb4f3f4231b3adf14b023332.jpg

Żadna informacja mi nie wyskakiwała o przepalonych żarówkach wiec kupiłem zwykle LED bez oszukiwania systemu