Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podswietlenie tablicy rejestracyjnej jakie zarowki LED polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak mowilem. Srodek blaszki nie jest oswietlony. :rolleyes:

bo jeśli diody mają normalny kształt to trzeba spolerować soczewkę żeby światło sie rozpraszało i bedzie na pewno lepiej

to raczej nie możliwe :no::naughty: bo to jest żaróweczka rurkowa Pq1MFsni.jpg

Opublikowano

chińczyk potrafi poskładać ją w całośc a polak potrafi rozkręcić ;]

Opublikowano

Panowie jakie Led do b6 polecacie??

Opublikowano

witam, mam taki problem, kupilem ledy HP ba9s 12v do podsufitki w B5 ale nie działają, zwykle zarowki świecą normalnie, a po włożeniu diodowych nic się nie dzieje a wiem że są w 100% sprawne, czemu mogą nie działać? wie ktoś? czy w ogóle ktoś instalował diodowe żarówki ba9s aby oświetlić wnętrze?

Opublikowano

może trzeba odwrotnie włożyć? dioda przewodzi prąd tylko w jedną stronę

Opublikowano

może trzeba odwrotnie włożyć? dioda przewodzi prąd tylko w jedną stronę

wiem ze dioda przewodzi prąd w jedną strone, tylko że to jest żarówka diodowa ba9s i jej nie można włożyć odwrotnie, a próbowałeś kiedyś wkręcić żarówke w domu na odwrót? hehe :) spóbuje podłączyć nieco na odwrót możliwe że to pomoże, pogrzebie przy tym...

yglądaja one tak: http://allegro.pl/item319556610_hit_postojowki_ba9s_hiper_led_najmocniejsze_.html

pzdr

Opublikowano

a taki bajer... podlącz prosto pod akumulator kablami :cool:

Opublikowano

jutro zobacze i dam znać :)

Opublikowano

zamontowalem zaroweczki HP do podsufitki, elegancko teraz wyglada :) o wiele lepiej oswietla od standardowych, tak samo zalozylem pod tablice rejestracyjną 36mm HP (Hyper Power-diody mocy), cena ok 15-20zł, idealnie oświetla tablice lepiej niż w standardzie, gorąco polecam :)

Opublikowano

mlodzian pokaz foty.. :th:

Opublikowano

no zrobie foty jakos na dniach :)

Opublikowano

A co myślicie o założeniu czerwonych Ledów jako podświetlenie nóg przy otwieraniu drzwi???? :mysli:

np takie http://moto.allegro.pl/item325251350_zarowka_s_flux_rurkowa_10x36_10x42_oryg_tanio_7_80.html

tylko nie wiem jaki tam wymiar wchodzi bo narazie nie mam autka to jak by ktoś napisał czy 36mm czy 42mm??? :) robił ktoś tak???

Opublikowano

Cor72z, nie wkladaj do tablicy to mija sie to z celem. FIS bedzie Ci sie burzyl. Jak juz rezac ledy z rezystorami to do postojowek... Tablice bym olal na Twoim miejscu.

Opublikowano

Mialem te diody rórkowe juz 2 razy i padly mi 2 komplety w rejestracji po ok 2-3 miesiacach , zamontowalem w środku tez po jakims czasie padly :thumbdown: Wedlug mnie mija sie to z celem ,bo nie są tanie. Teraz dalem kolorowa folie na zwykle zaroweczki , moze efekt troche gorszy ale nie ma problemow z przepalaniem :przebiegly:

Opublikowano

Mialem te diody rórkowe juz 2 razy i padly mi 2 komplety w rejestracji po ok 2-3 miesiacach , zamontowalem w środku tez po jakims czasie padly :thumbdown: Wedlug mnie mija sie to z celem ,bo nie są tanie. Teraz dalem kolorowa folie na zwykle zaroweczki , moze efekt troche gorszy ale nie ma problemow z przepalaniem :przebiegly:

Dokladnie to samo mialem. Myslalem ze ktos poleci jakies LEDy ktore wytrzymuja wiecej niz 3 miesiace, ale jak na razie nie ma takiego.. :naughty:

Opublikowano

zobaczymy ile mi wytrzymają :rolleyes: (sorry ale na razie nie mam możliwości zrobienia zdjęcia...)

Opublikowano

mi 1 padła po 4 miesiacach, 2 hula do teraz i jest ok. ja mam 6 ledów a próbowal ktoś 9 ledow, jaśniej to świeci??

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A co myślicie o założeniu czerwonych Ledów jako podświetlenie nóg przy otwieraniu drzwi???? :mysli:

np takie http://moto.allegro.pl/item325251350_zarowka_s_flux_rurkowa_10x36_10x42_oryg_tanio_7_80.html

tylko nie wiem jaki tam wymiar wchodzi bo narazie nie mam autka to jak by ktoś napisał czy 36mm czy 42mm??? :) robił ktoś tak???

Tam siedzą żaróweczki typu W5W... (ale diody o takim trzonku też już widziałem)...

Zrobiłem u siebie takie podświetlenie - czerwone i wygląda to bardzo ładnie szczególnie że środek mam oświetlony przez białe diody.