rottweiler Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 przestały działać szyby elektryczne, centralny zamek ani sterowanie z org. kluczyka, samoczynnie załączają się światła awaryjne na postoju i w czasie jazdy, oświetlenie kabiny w pozycji auto lekko się świeci cały czas, musze mieć na 0, po zgaszeniu silnika zegary wydają jakieś sygnały ostrzegawcze, dźwiękowe i wykrzyknik. Znajomy próbował podłączyć pod komputer, ale wogóle nie widzi auta. Musze odłączać kleme od aku bo po jakimś czasie same włączają się awaryjne
krupskim Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Sprawdź pompkę , jak możesz to podłącz drugą.
bell23 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Pompa centralnego jak dostanie wodę , to dzieją się takie cyrki jak to avant , to potrafi podciekać ( nie wiem którędy , szukałem , ale nie znalazłem )
krupskim Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Złącze zbiorniczka spryskiwania tylnej szyby potrafi narobić bigosu.
rottweiler Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 wygląda na to, że to było przyczyną, woda przelewała się aż przez odpowietrzenie kabiny Pompa centralnego zamka 8D0 862 257 B czy ostatnia literka ma znaczenie? skąd ta woda sie tam dostała?
krupskim Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Literka ma bardzo duże znaczenie , zwłaszcza w autach po lifcie. Jak będziesz miał problem to pisz na PW , coś chyba znajdę.
aju Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 a na przyszłość wytnij sobie niewielką dziurkę w gumowej okrągłej zaślepce na dole i pozbędziesz się wody w tym miejscu
rottweiler Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 cieknie podczas deszczu woda sie tam zbiera, od nadkola wyplywa
Rekomendowane odpowiedzi