Łukasz a4 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam posiadma Audi A4 B6 r01 sedan Numer identyfikacyjny samochodu to WAUZZZ8EZ1A039797 Poszukuje częsci której niestety nie znam numeru,chodzi mi o tak zwaną "łezkę chromową w oku szyb" Czy też chromową listwę ozdobna szyb auta Może ktoś może polecić miejsce gdzie moge to dostać Pozdrawiam
v_dawid187_v Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 z nr vin wychodzi ze nie miales tego w aucie podaj o ktora listwe dokladnie chodzi dla przykladu na tylne male okienko koszt na 1 str bez rabatu w aso to 287,- pln
Łukasz a4 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Hmmm... To trochę dziwne,bo widziałem na ulicy model jak mój czyli Sedan B6 01r Żeby było łatwiej pozwoliłem sobie zaparzyć zdjęcie na którym widać dokładnie o co mi chodzi http://img718.imageshack.us/img718/3534/ramkal.jpg To właśnie ta chromowana obwoluta w oku szyb.Ktoś ma może do odsprzedania albo własne zna numer katalogowy części.Bądź wie gdzie mogę dostać
Rekomendowane odpowiedzi