pioteros Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 duzo jest sposobow na odroznienie, ale wszystkei da sie tez "przerobic" zeby nie bylo widac ze anglik jak chodza elektryczne lusterka, widzialem nei raz ze na odwrot w przerobionych angolach, lewy przycisk otwieral prawa szybe po ktore stronie jest przeciwmglowe swiatlo z tylu, jak z prawej to angol czy pasy bezpieczenstwa zapinaja sie w tych zaczepach poprawnie, ze przycisk zwalniajacy jest na zewnatrz ale najlepiej ASO - VIN
kox_nwa Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Przyciski zwalniające pasy są na zewnątrz, a światło przeciwmgłowe po lewej Natomiast co zauważyłem..... Zamek na kluczyk jest od strony pasażera
carpa84 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Szybkie spostrzeżenie :gwizdanie: Nie wiem dlaczego ale jakoś tak mi się ten kawał nasunął : Blondynka niechcący zatrzasnęła drzwi samochodu, zostawiając w środku kluczyki w stacyjce. Na szczęście zostawiła lekko uchylone okno. Poszła więc na najbliższą stację benzynową poprosiła ekspedienta o długi drucik za pomocą którego spróbuje wyciągnąć kluczyk. Po chwili na stację benzynową wpada mężczyzna i śmieje się do rozpuku. Ekspedient pyta co go tak rozbawiło, więc mężczyzna opowiada jak blondynka próbuje drucikiem wyciągnąć uwięziony kluczyk. Ekspedient zauważył, że nie ma w tym nic śmiesznego, że to bardzo dobry pomysł i że pierwszy raz w życiu spotkał tak inteligentną blondynkę. Na to odparł drugi mężczyzna: - Owszem, ale druga siedzi w środku i mówi: trochę w prawo, trochę w lewo...
marcin_o23 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 przeróbka jak przeróbka skoro jesteś zadowolony to ok, jedynie kiedyś przy sprzedaży jak trafisz na kogoś kto ma choć trochę wiedzy to będziesz miał problem, w sumie piszesz że samochód oglądałeś z mechanikiem, powiem ci tylko d*pa a nie mechanik
Lukasch44 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Ja ze sprzedażą nie miałem żadnego problemu tylko trzeba w umowie zaznaczyć że auto było kiedyś "angolem" i zostało przystosowane do naszego ruchu w "profi" warsztacie. Ja miałem na to faktury.
Lu-Gi Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Przyciski zwalniające pasy są na zewnątrz, a światło przeciwmgłowe po lewej Natomiast co zauważyłem..... Zamek na kluczyk jest od strony pasażera To anglik, wkładka zamka w b6 jest tylko po stronie kierowcy czy to angol czy europa, zawsze tylko u kierowcy.
pioteros Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 jesli autem chcesz jezdzic przynajmniej pare lat to nei ma sie czym przejmowac, ale z drugiej strony przy sprzedazy, chocby nie wiem jak bardzo dobrze auto bylo przerobione, to 90% zainteresowanych kupnem nie chce nawet o tym słyszeć i ucieka na słowo Anglik - pracowałem troszke na komisie a tam było pare angoli po przeróbce
Rekomendowane odpowiedzi