beemek88 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Niedawno kupiłem Navigation Plusa o numerach 8D0 035 192 G czyli jest to DX.Mój problem polega na tym że nie mogę uruchomić nawigacji mimo że wszystko mam antenę adapter itp wchodząc w menu nawigacji wszystko jest niedostępne nie da sie nawet zobaczyć info na temat wersji nie działa mapa DX a na nawigacji cały czas pisze że jest uruchamiana w języku włoskim próbowałem wgrać polskiego softa ale sie nie da ponieważ nie mogę uruchomić płyty z tym softem.Mam wrażenie że kupiłem szrota ma ktoś jakiś pomysł jak to ugryźć? oto wersja oprogramowania MCM SW: 0C14R / 8427C / SH SW: 0915 / 0102 NAV SW: ------ / ------ / ------ NDB SW: ------ / ------ / ------ Kontrast: 32 NAV HW: ------ / ------
Dastin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 może instalka sie nie powiodła. U mnie jak się zdupiło przy instalowaniu mapy polski to tak samo miałem. Próba nagrania na innych płytkach i ponowna instalka i ruszyło.
beemek88 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 problem w tym że nawet żadna instalka się nie uruchamiała ani nic...brak mi już pomysłów
Rekomendowane odpowiedzi