mbardadin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witajcie. Czeka mnie wymiana kompletu amorków. Niestety nie wiem do końca jakie założyć. Z tego co się zorientowałem to mam B5 po lifcie w wersji Sport (czy jakoś tak, tzn lekkie kubełki, kierownica jak w s4, chrom i różne dodatki). Jakie tam może być zawieszenie? Chodzi mi o symbol i jakie amortyzatory do takiego zawieszenia moglibyście polecić? Podobno bilsteiny któs bardzo chwalił, ale wolę się jeszcze upewnić. Z góry dzięki za pomoc.
aju Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to mam B5 po lifcie w wersji Sport Chodzi mi o symbol i jakie amortyzatory do takiego zawieszenia moglibyście polecić? kod zawieszenia masz na wlepce koło koła zapasowego, czy masz serie czy jakieś sportowe W sumie to wszytko już było dokładnie opisane na forum
mbardadin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to mam B5 po lifcie w wersji Sport Dokładnie chodziło mi o pakiet Pro Line Sport w B5: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177334.0 Zanim zaczniesz się śmiać, to najpierw sprawdź czy masz podstawy. EDIT: Poza podaniem miejsca, gdzie znajduje się kod, nie wniosłeś nic do tematu. Proszę, żeby ktoś może bardziej kompetentny napisał coś o tych bilsteinach i ewentualnie co zmaiast nich.
aju Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wszytko było na forum więc kompetentnie użyj szukaj
Rekomendowane odpowiedzi