spanky Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 No ja mam przebieg też potwierdzony w audi, ostatni przegląd przy 106tyś dokładnie rok temu. to zostaje sie tylko cieszyc ...
lukjar7 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 ale koledzy powiedzcie mi jedną rzecz czy TIME STAMP w logach jest w sekundach ? bo interesuje mnie pomiar przyspieszenia ale bez stopera
Jarol Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak w sekundach ale mierz tylko jeden blok wtedy będzie częściej.
lukjar7 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak w sekundach ale mierz tylko jeden blok wtedy będzie częściej. mam rozumieć że chodzi Ci o większe próbkowanie będzie większa dokładność pomiaru
Jarol Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 mam rozumieć że chodzi Ci o większe próbkowanie będzie większa dokładność pomiaru Dokładnie
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 przeciez do pomiaru przyspieszania jest opcja w VAG-COM-ie. bez kombinacji. kazdy log dynamiczny nalezy wykonywac 1 grupa/log
lukjar7 Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 przeciez do pomiaru przyspieszania jest opcja w VAG-COM-ie. bez kombinacji. kazdy log dynamiczny nalezy wykonywac 1 grupa/log ale ta opcja jest chyba dopiero w vagu 607 ?? jak sie myle to mnie poprawcie, moj kabel łyka vaga do 409.1
spanky Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 ale ta opcja jest chyba dopiero w vagu 607 ?? tak ...
Jarol Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 Termostat wymieniony, niestety podczas robienia diagnostyki wyszło że mam do wymiany jeszcze akumulator. Chce kupić VARTE SILVER Pojemność: 85Ah prąd rozruchowy: 800A co o nim myslicie????
spanky Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Termostat wymieniony, niestety podczas robienia diagnostyki wyszło że mam do wymiany jeszcze akumulator. Chce kupić VARTE SILVER Pojemność: 85Ah prąd rozruchowy: 800A co o nim myslicie???? Varta jest dobra firma .. a co do mocy to podjedz do dobrego salonu z akumulatorami tam maja tabele i wybiora o wlasciwej mocy ...
Jarol Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 Moc akumulatora (prąd rozruchowy) im większa tym lepiej. Tylko pojemność musi być taka sama. Ja orginalnie mam aku 80Ah teraz chce kupić 85Ah jest to minimalna różnica wię myśle że będzie ok. Zresztą na stronie Varty taki polecają do mojego auta. Aku kupiony wybrałm Bosch Silver 77Ah 780A S5[br]Dopisany: 20 Luty 2008, 21:17 _________________________________________________Po namysle pojechałem wymienić aku na MOLL 85Ah mysle że to najlepszy wybór bo te akumulatory Audi montuje w nowych autach i poprzedni też taki miałem.
Rekomendowane odpowiedzi