Gość MIKOłAJ 44 Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam. Mam pytanie czy ktoś regenerował wtryskiwacze i czy warto to zrobic bo nowe są dosy drogie. Prosze o opinie.
sokolnh Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 co rozumiesz przez regenerowac ? doprowadzić cisnienienie otwarcia do normy ?
Gość MIKOłAJ 44 Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Znalazłem firme w bydgoszczy ktora gwarantuje sprawnośc 100% moje nie mają cisnienia niewiem co robic
Pikuś Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Regenerowanie polega na wymianie koncowek. Lepiej dozbieraj i kup od mocniejszej wersji cale nowe.
taktuś Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 jakbyś miał flotę dwudziestu ciężarówek to oszczędności z regeneracji byłyby wymierne jakby wtryski trzeba byłoby wymieniać co 10 tyś km też regeneracja miałaby sens najlepiej ( nawet kosztem debetu ) kup nowe i będziesz hulał i hulał
adadur Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Dokładnie darował bym sobie tą regenerację.
Rekomendowane odpowiedzi