Opublikowano 8 Września 201115 l Racja. GTB17 w serii zadane ma 2350mbar, więc tyle co seria ASZ/AVF. Wydajność za to jest dużo większa przy tym samym ciśnieniu, co przekłada się na dłuższą żywotność.
Opublikowano 8 Września 201115 l Obiecane Logi. 4 i 5 bieg http://vw-passat.pl/vaglog/3632 http://vw-passat.pl/vaglog/3633 http://vw-passat.pl/vaglog/3634
Opublikowano 8 Września 201115 l Z jakiej turbiny te logi? Bo się pogubiłem... Wstaje fajnie i bez overboost'a.
Opublikowano 8 Września 201115 l Autor No to GTB1756VK wstaje bardzo ładnie z dołu Teraz tylko ciekawe ile da się faktycznie górą na niej zrobić czy jest dużo wydajniejsza od BRD??[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 23:05_________________________________________________Z tego co wiem to silnik 2,7TDi z którego jest to turbo po programie robi się na 240km
Opublikowano 8 Września 201115 l Było napisane ze jest wydajna około 230-2++KM. Trza by było założyć na dobrze pomodzonym aucie i po testować. Ja jak się ogarnę, to będę ją zakładał. Nie chce mi się czekać na opinie, testy innych użytkowników.
Opublikowano 8 Września 201115 l Na pompkach BA z zapasem wyszlo zaprzalowi 205+ i ponad 400nm ale w B4. Na AL pewno 230 nie jest problemem.
Opublikowano 8 Września 201115 l Czyli góra na to wychodzi, że musi być wydajna. Coś mi się wydaje, że BRD zacznie niedługo odchodzić w niepamięć czekać tylko na gotowe zestawy z gtb17, które będą p&p do 1.9
Opublikowano 8 Września 201115 l uważnie będę śledził temat dobra alternatywa przy modach 1,9 się szykuje :gwizdanie:
Opublikowano 9 Września 201115 l ja juz wiem jaka chce :)haha jak z miejscem? nie wyglada to tak jak w przypadku gtb22, ze grucha wychodzi na powierzchnie obudowy filtra powietrza??
Opublikowano 9 Września 201115 l nie wyglada to tak jak w przypadku gtb22, ze grucha wychodzi na powierzchnie obudowy filtra powietrza?? wybacz ale nie ma takiego klopotu w 22. mozna wsadzic gtb22 do a4 tak ze gruszka nie bedzie przeszkadzac
Opublikowano 10 Września 201115 l nie wyglada to tak jak w przypadku gtb22, ze grucha wychodzi na powierzchnie obudowy filtra powietrza?? wybacz ale nie ma takiego klopotu w 22. mozna wsadzic gtb22 do a4 tak ze gruszka nie bedzie przeszkadzac Tyczy sie to również A4 B5(GTB1756VK)? Ostatnio mierzyłen u CHmielka Tak jak ma u siebie założona, to powiem ze raczej na styk, do B5
Opublikowano 10 Września 201115 l nie wyglada to tak jak w przypadku gtb22, ze grucha wychodzi na powierzchnie obudowy filtra powietrza?? wybacz ale nie ma takiego klopotu w 22. mozna wsadzic gtb22 do a4 tak ze gruszka nie bedzie przeszkadzac Tyczy sie to również A4 B5(GTB1756VK)? Ostatnio mierzyłen u Hmielka Tak jak ma u siebie założona, to powiem ze raczej na styk, do B5 tak do a4 b5 mozna tak wsadzic gtb by nie bylo ciasno
Opublikowano 10 Września 201115 l Hmielka Udusze cię !! CHMIELKA !!!! Pisz poprawnie!! :polew:powiem ze jestem pod wrazeniem jak to wstaje
Opublikowano 10 Września 201115 l powiem ze jestem pod wrazeniem jak to wstaje wink4 dobra to ja pogonie swoje BRD< spzredasz mi swoja CAHA a sam se kup 17
Opublikowano 11 Września 201115 l _evolution ty moze przerabiasz sterowanie turbawa?? kolega pisal o kims z wrocka sam sie teraz zastanawiam czy wsadzis gruche czy nie?? co bedzie lepsze? ewentualnie jak sie koszta ksztaltuja zaadoptowania gruchy a jak przerobienie ori sterowania i zakodowanie tego?
Opublikowano 11 Września 201115 l _evolution ty moze przerabiasz sterowanie turbawa?? kolega pisal o kims z wrocka sam sie teraz zastanawiam czy wsadzis gruche czy nie?? co bedzie lepsze? ewentualnie jak sie koszta ksztaltuja zaadoptowania gruchy a jak przerobienie ori sterowania i zakodowanie tego? wszystko zalezy od tego jaki wozek jaka dmuchawa itd najlepiej na takie zastanawianie sie przyjechac z autem i turbina jesli juz jakas posiadasz i bedziesz mial dokladna wycene pod dane egzemplarze auta i turbo
Opublikowano 21 Września 201115 l no i jak Panowie ogarnal juz ktos jakies gotowce pod gtb do b5 chodzi o kolek wydechowy