Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Turbosprężarka GTB1756VK do Audi A4 B6/B7 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ciekawe co było przyczyną tego stanu rzeczy?

Podejrzewam Pana wysoki niuton + ciężki samochód 1700kg masy własnej i quattro:)

Opublikowano

współczuję, mam nadzieje że auto szybko wróci do żywych. Wracając do gtb to tak czytam i czytam i dochodzę do wniosku że nie opłaca się jej pchać do tych TDIków skoro wychodzą wartości po 190-200KM, na dobrej suszarce z ARLa tyle wychodzi, jak bym wsadził parę tys w auto i by mi wyszło tylko +10KM to bym się mocno wpienił, nie warto pokombinować z gtb22, średnio wszystkim wychodzi 220+, ten filtr o którym wszyscy piszą zawsze można zrobić jakiś custom;)

Opublikowano

ten wykres jest nie czytelny weź go zamieść jakos normalnie.

A ten dołek? doładowanie faluje?

Opublikowano
ten wykres jest nie czytelny weź go zamieść jakos normalnie.

A ten dołek? doładowanie faluje?

Jaki wykres? Ja nic nie widzę.

Opublikowano

virtual horse power

Opublikowano
współczuję, mam nadzieje że auto szybko wróci do żywych. Wracając do gtb to tak czytam i czytam i dochodzę do wniosku że nie opłaca się jej pchać do tych TDIków skoro wychodzą wartości po 190-200KM, na dobrej suszarce z ARLa tyle wychodzi, jak bym wsadził parę tys w auto i by mi wyszło tylko +10KM to bym się mocno wpienił, nie warto pokombinować z gtb22, średnio wszystkim wychodzi 220+, ten filtr o którym wszyscy piszą zawsze można zrobić jakiś custom;)

Dla GTB17 alternatywą jest turbina z BRD tylko ja trzeba dobrze wystroić żeby wstała i dmuchnie na 200 z mała górka w 1.9.

GTB22 powinna wejść, jak sprawdzę sam własno ręcznie to powiem:)

Opublikowano

Dla GTB17 alternatywą jest turbina z BRD tylko ja trzeba dobrze wystroić żeby wstała i dmuchnie na 200 z mała górka w 1.9.

GTB22 powinna wejść, jak sprawdzę sam własno ręcznie to powiem:)

Piotrek, właśnie, kładź gtb22 teraz jak masz wszystko zdjęte i AL będą. gtb17 już przerobiona pójdzie to niewiele dołożysz a od razu będziesz atakował 230+

Opublikowano

GTB17 zostaje!!!

Opublikowano

i słusznie

Opublikowano

Nie po to tyle roboty żeby teraz się na to wszystko d*pą wypiąć :)

Opublikowano

Założył bym GTB2260 ale szkoda mi kasy bo i tak walizka kapusty potrzebna:) a myślę ze 17 tez będzie dawać radę

Opublikowano

To kolega z naszego pięknego miasta;), zszedł z setupu bo miał race i na nitro 300ps:) jak miał AL to Dawid z nim jechał i minimalnie wysuwał się do przodu.

Opublikowano

Pewnie by był przeciwnik ale jak ma 5 biegów to Dejf wciagnie ją tak czy siak:P

Opublikowano

Widziałem już to auto wcześniej, miało tylko jak by więcej kolorowych naklejek. Teraz pozdejmowali i widocznie osłabło od tego...

Opublikowano
  • Autor
Założył bym GTB2260 ale szkoda mi kasy bo i tak walizka kapusty potrzebna:) a myślę ze 17 tez będzie dawać radę

Zamiast pakować worek kasy w GTB22 do A4 B6 które i tak nie będzie jechać i stanie się mocno awaryjne lepiej tą kase wydaj na jakieś małe auto jak ta Ibiza, zrób ją na 200km i wciagniesz bez większego problemu każdą A4 B6 z 1,9 TDI. ;)

Opublikowano

32 strony dyskusji żeby dojść do takiego wniosku:)

Opublikowano
Ktos się zastanawiał co by wyszło na AVF+GTB22+AL SEAT IBIZA 1.9TDI POMPOWTRYSK -AVF-242KM-430nM- (2717280801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ----------

[/color]Dejf, chyba był by dobry przeciwnik :)

Znam się z kierownikiem tej ibizy. Mogę powiedzieć, że to on właśnie hamował mi moje auto jakiś czas temu. Deko się zdziwił, że wyszło u mnie tyle momentu. Ibiza daje radę, fajne ma sprzęgło. Właśnie co do sprzęgła, wczoraj mi kuzyn przypalił na jedynce i zresztą dwumas już wyje z bólu, więc będzie komplet i tarcza z kevlaru.

Opublikowano

Kevlar znam ten temat:) z resztą pewnej osobie podsunełem ten temat od ktorej sie dowiedziałeś:P