davidoff82 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jako że założyłem cały bagażnik od lifta (ten ze schowkiem po lewej stronie) chciałbym już mieć to mega ogarnięte to zorganizowłem ORI gniazdo 12V ale z Avanta. Ktoś może podpowiedzieć gdzie ono ma być w sedanie i czy wogole wystepowały ORI takie gniazda w sedanach? Nie chce robić partyzantki tylko mieć tak jak z fabryki... Taki bagażnik: Takie gniazdko:
Nizin5 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 w avancie napewno jest z lewej str.. a w sedanie nie mam pojecia ;/
Rapciuch-R1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jako że założyłem cały bagażnik od lifta (ten ze schowkiem po lewej stronie) chciałbym już mieć to mega ogarnięte to zorganizowłem ORI gniazdo 12V ale z Avanta. Ktoś może podpowiedzieć gdzie ono ma być w sedanie i czy wogole wystepowały ORI takie gniazda w sedanach? Nie chce robić partyzantki tylko mieć tak jak z fabryki... Taki bagażnik: Takie gniazdko: z tego co wiem to nie bylo gniazda w sedanach wiec bedziesz musial zrobic samemu
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 z tego co wiem nie ma takiej opcji w sedanie, ale jak masz ori z aVanta, to nic tylko rezaj
ŁYSY44 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja kiedyś oglądałem sedana i miał gniazdo, i jeśli dobrze pamiętam to po prawej stronie w miejscu gdzie u mnie jest taki pojemnik we wnęce za kołem
Mlody1018 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 U mnie w Sedanie po lifcie nie ma nigdzie takiego gniazda na 12V ... Chyba, że jest gdzieś ładnie schowane
Polko_V Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Qrcze,jeszcze raz spojrzalem w aucie kolegi i nie widzialem tam nic a ma bogata wersje ale jak kolega juz ma ori gniazdo to niech go zaadoptuje
mario-z Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 w sedanie nie spotkałem sie. Montowane jest na wcisk w wykładzinę bagażnika. Bardzo eleganckie rozwiązanie. Wystarczy pociągnąć instalację 12V i wyciąć dziurę w wykładzinie bagażnika. Może i ja się skusze
Polko_V Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 bardzo dobra sprawa...nie raz se pomoglem tym gniazdkiem np. latarka czy lodoweczka
laguna Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Czy ktoś wie, czy w sedanie B6 też występuje lewy boczek bagażnika z zamykanym schowkiem?
Rekomendowane odpowiedzi