sikalafon1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam.Mam problem z zamkiem po wsadzeniu kluczyka do stacyjki zamek mocno się nagrzewa aż parzy ,co to kurna jest podgrzewacz zamka jaja można smażyć jak coś wiecie to napiszcie [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 17:37_________________________________________________Sorki od strony kierowcy a nie pasażera wybaczcie za tą gafe
aju Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 podgrzewacz zamka, przydatne w zimę... ale nie zaobserwowałem żeby to parzyło, po prostu robi się ciepłe
sikalafon1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A u mnie parzy jest gorące i czemu działa w lecie i czy można to jakoś wyłączyć [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 21:54_________________________________________________A cha i z tego co pamiętam w zimę nie działa ciekawa sprawa i co wy na to
LEITZ555 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 tez mam takie cos zamontowane fabrycznie,i zeszlej zimy widzialem ze zadzialalo ze 3 razy,wiecie moze jak to usprawnic?
Rekomendowane odpowiedzi