Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamiana audi na audi :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolega zprowadził z niemiec audi 1.8 125kucy 250tys przebieg udokumentowany (widzialem ksiazeczkie) nie przerejestrowany bez gazu klima elektryka. ja mam 1.9 90 koni bez elektry i klimy... chce sie zamienic reke w reke i co teraz ja wiem co mam a z drugiej strony tamten model jest bardziej atrakcyjny...

No i teraz co byscie zrobili na moim miejscu ?? :gwizdanie:

Opublikowano

Bez zdjęć i dokładnego opisu aut możemy gdybac :)

Opublikowano
  • Autor

no zdjec nie mam moge wam powiedziec tylko tyle ze jest w dobrym stanie lakierniczym siwy metalik kombi no jest ładna ma zderzak po rysowany tylko i lekkie zadrapania gdzie nie gdzie 1996r

Opublikowano

zamieniaj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tylko trzeba przerejestrowac to... gaz sekwencja .. juz z 3 tys trza włożyć i rozrząd

Opublikowano

ja bym zostawił klekota bo jak dowalą cene gazu zgodnie z zapowiedziami to będziesz żałować

Opublikowano
  • Autor

no ale i ropa idzie w górę :gwizdanie:

Opublikowano

no ale i ropa idzie w górę :gwizdanie:

uważam że ropa nigdy nie będzie za droga (chociaż 5zł to kosmiczna cena) bo na niej opiera sie gospodarka i transport
Opublikowano

ale ile ten klekot tej ropy pali... Zostaw swojego - sprawdzony :) i zamiast inwestować w to 1.8. Doinwestuj swoją. Taniej Ci wyjdzie dorezać klimę i elektrykę w swoim. Niż przerejestrować i założyć sekwencje.

Opublikowano

też bym zostawił klekota... zawsze mniej ropy weźmie..mimo ceny za litr.

Jak benkę to bym na większy silnik tylko się zamieniał 2+

Opublikowano

bierz 1.8 i uturbiaj

Opublikowano

zresztą właściwie racja, zależy czego chcesz oczekiwać od tego auta... :gwizdanie:

Opublikowano

A ile kosztuje uturbienie 1.8? Opłacalne to jest?

Opublikowano

nikt na forum, chyba nnikt nie uturabial adr'a (1,8), taniej i prosciej wsadzic kompletny aeb(1,8t)

na Twoim miejscu zostawilbym to co masz i najwyzej dozbieral miedziakow i poszukal 1,8tq z gazem :kox:

Opublikowano
  • Autor

no i więcej jest na pozostaniu przy klekocie. a ile kosztuje założenie klimy do mojego??

Opublikowano

A ile kosztuje uturbienie 1.8? Opłacalne to jest?

zartowalem sobie :tongue4::wink4:

Opublikowano

Zostawiaj klelokta kurde! Zamiast dokładać do tamtego to porezaj w swoim i będzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

ba zostawiaj tylko co te 90 kucy potrafi nic ciezko tira minąć a chip troche kosztuje

Opublikowano

Kupisz bene i będziesz narzekał na spalanie :gwizdanie: jeszcze bez Lpg a akurat 1.8 to też nie jakaś wyścigówka :notworthy: zaczniesz jeździć 1.8 to powiesz że znów mało..przynajmniej w moim przypadku tak jest :cool1:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 17:13_________________________________________________Pewnie za rozrząd z 1.8 byś schipował swoją 90ątke. :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 17:13_________________________________________________Chyba że ta 1.8 jest w zdecydowanie lepszej kondycji niż Twoja 1zetka :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Chyba że ta 1.8 jest w zdecydowanie lepszej kondycji niż Twoja 1zetka :przebiegly:

moja troche oleju pobiera nie powiem ze nie nie wiem jak z tamta jest [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 22:36_________________________________________________i aż tak bardzo nie narzekam na swoją bardziej za klimą marze sobie....

jak narazie mysle jak ja za tankowac a co dopiero zeby cos w niej robic :cool1: