m_gorek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam, Po mojej A4 B6 w wersji sedan przyszedł czas na B7 avant. Auto w podstawowej wersji, w porównaniu z moja poprzednią czwóreczką doszły podgrzewane siedzenia, ori radio i skórzana multifunkcyjna kierownica. Z dotychczasowych modyfikacji: - felgi 17" z poprzedniej B6 - założony oryginalny pakiet chrom wokół szyb (z tym to było niemało zabawy..) W planach mam wymianą kierownicy na trójramienną multifunkcyjną z modelu B8 A co będzie dalej, zobaczymy..
antonio Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 do listy planowanych modów proponuję: * zawiecha w dół * bixy * sport fotele masz radyjko 2din więc zapodaj RNS-E widzę, że na masz doczepiony zestaw głośnomówiący... a sprawdzałeś czy jest w Twoim aucie bluetooth?
danielo Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Tak jest rezaj xenon auto nabierze charakteru
Ponior Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kierka z b8 jak najbardziej, potem bixy i rns-e. Przyda się tez większa gleba
mgtan Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 jakie masz ET w tych felgach? jakoś głęboko są schowane.
skrab Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ami się podoba :good:fajna audika życzę bezawaryjności pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi