Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Tyle lampy led

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma z Was ktos te lampy?cena za nie to około 300 zł razem z wysyłka,zdjecie daje z aukcji.Interesuje mnie jak na nie reaguje fis,czy wywala błedy czy trzeba stosowac jakies rezystory i wogule czy to kiszka czy sie Wam podoba,widziałem te lampy na żywo na jasnej b6-stce i wygladały fajnie,ja mam ciemny granat i chyba sie to nie nadaje.Moze ma ktos jakies fotki

1746759544_2.jpg

Opublikowano

też mam ciemny granat i takich lamp bym nie założył widziałem podobne na b5 i nie podobało mi się to ale każdy ma inny gust

Opublikowano

Cena jest kuszaca a jedna lampe mam do wymiany,tez mam wrazenie ze kiepsko to sie prezentuje,zeby było wiecej czerwieni,a one całe przeżroczyste,chyba lepiej kupic uzywany orginał.

Opublikowano

ja bym wybrał ori te zalatują wt

Opublikowano

No za te pieniądze to cena rzeczywiście kusząca :wink4:

http://allegro.pl/audi-a4-b6-kombi-l-p-kpl-lampy-tylne-tuning-tyl-i1746759544.html

Są takie też czerwone zbliżone do ori. ale cena jest inna :hi:

http://moto.allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b6-01-04-avant-kombi-red-black-i1740565057.html

Opublikowano

no te drugie to inna bajka tylko podobno diody szybko się przepalają ale podobają mi się chyba wrclaguna podobne ma

Opublikowano

Ja miałem takie 2 lata. Kolega który kupił moje B6 ma je nadal nic się nie spaliło :hi:

Opublikowano

Tak chyba ma takie,te drugie sa duzo lepsze,napewno wiedzialbym ze beda pasowac,te zas to chyba jakas nowosc i pewnie nikt ich jeszcze na forum nie testowal,jednak jedna b6-na nich widziałem ale z jasnym kolorem i nawet sie prezentowały,ciemny kolor raczej odpada,no chyba ze te drugie.Nastepna kwestia to cena,za dwie lampy dosc niska,wiec pewnie i z jakoscia tego moze byc róznie.Chyba trzeba pozostac przy ori,do sedanów tych lamp jest mnóstwo do avanta tylko kilka.[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 19:56_________________________________________________Pisałem do tego gościa z allegro ale nie raczy nawet odpisac,widac nie zalezy mu na sprzedaży,pytałem go odnosnie podlaczenia,bo te lampy sa bez żarowek,jak to sie podlącza?kolego Mlody jesli takie miałes,tam pewnie są inne obsadki na żarówki tak?w tych nowych lampach kierunek jest nieco z boku i te ledy dołem wiec stare obsadki raczej nie pasuja

Opublikowano

Koledzy ma ktoś namiar na fajne LEDy (tył) do B6 Avant ??

Coś konkretnego, bo na allegro są odpustowe jakieś badziewia :/

Opublikowano

Koledzy ma ktoś namiar na fajne LEDy (tył) do B6 Avant ??

Coś konkretnego, bo na allegro są odpustowe jakieś badziewia :/

Jak by ktos mial namiar na cos sensownego to bylo by glosno o nich bo do B6 nic specialnie ladnego nie ma. ehhh sam bym cos zapodał

Opublikowano

do avanta własnie nic w rozsądnej cenie nie ma,te o które pytam to ten sam wzór co te droższe,tylko te sa przeżroczyste,a te drugie bardziej czerwone,tez cos szukam w rozsadnej cenie