Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Audi A4 B6 1,9TDi (AWX) by JotAeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No z kasą to zawsze problem :decayed: ale to jest do przejścia :gwizdanie:

Gorzej bo żonka się stawia ;( i nie chce bym tyle kasy ładował w auto :disgust:

Chyba będę musiał uruchomić zaskórniaki o których nie wie żona :evil: [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 12:12_________________________________________________No i się zesr....

Rozwaliłem dziś na remontowanej drodze miskę olejową. Na końcu dywanika wyły wycięte dwie dziury w poprzek kierunku mojej jazdy na skrzyżowaniu :wallbash: najgorsze że zaraz za drugą dziurą zaczyna się wzniesienie :disgust: na którym docisnołem miskę :angry:

Uziemiłem sobie auto na tydzień. Na szczęście moim poprzednim autem jeździ siostra więc na tydzień wezmę auto od niej.

Posiada ktoś może na sprzedaż miskę olejową :decayed:

Opublikowano

no to nie fajnie... ale nie ma jakiejs mega wielkiej gleby i takie cos... ja mam 7 cm nad ziemia oslony i rzadko kiedy zacieram

Opublikowano
  • Autor

Panowie mam pytanko :gwizdanie:

Czy osłona w modelach allroad jest mocniejsza od zwykłej zakładanej w np. moim modelu??

Czy jest sens zakładać taką osłonę??

Chciał bym zabezpieczyć jakoś miske przed kolejnymi przygodami :disgust:

Opublikowano

no to nie fajnie... ale nie ma jakiejs mega wielkiej gleby i takie cos... ja mam 7 cm nad ziemia oslony i rzadko kiedy zacieram

nie pitol niezle ta Twoja siedzi :decayed:

W Allroad`zie wydaje mi sie ze szersza oslona jest :cool1: A6 sporo wieksze jest jednak :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam

Odkąd rozwalilem miskę strasznie mi kopci :( jak sie turbina załącza co to może być?[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 17:59_________________________________________________Witam

Właśnie zamówiłem obuwie na zimę razem z felgą felgą 16" :decayed:

W prawdzie oponki nie nowe bo mają 6 i 8,5mm ale przed przyszłą zimą zmienimy na pewno dwie na nowe

Mam nadzieję że będą się ładnie prezentować na autku :rolleyes:

Poniżej wzór zamówionej felgi :decayed:

16%20indented.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

:bicz: :bicz3: :bicz3: trzeba na spoty przyjeżdzać- to pierwsza sprawa :polew: :polew:

fajne autko zwłaszcza kolore- trochę bida ale nie od razu rzym zbudowano- powolio do celu :good:

że ja Cię jeszcze nigdzie nie wypatrzyłem.

Opublikowano
  • Autor

na spot bardzo chętnie przyjadę :decayed:

Tylko musimy się zgrać z terminem :gwizdanie: mam nadzieje że się w środę zobaczymy.

Autko stoi codziennie na Piotrkowskiej w Kielcach pod apteką od 8 do 18 jak jestem w biurze :disgust: prawie jak na szczeżonym tu mam bo auto pod oknem i co wyglądnę to je widzę

Opublikowano

ładna jest :good:

Opublikowano

Niezła sztuka :wink4: Te ozety zostawiłbym na twoim miejscu na zimę bo są niezniszczalne a i lekkie :naughty:

Sam mam takie na łiter setupie tyle że w 16' i bez dekielków bo gdzieś lepiej wtedy wyglądają... :wink4:

Opublikowano

Co do planów to: Ja to widzę tak

- zmiana kiery na MF z B7 (szkoda z B7 lepiej z B8 )

- dołożenie tempomatu i odblokowanie kompa (to dobry mod)

- zmiana radia na RNS-E (też dobry)

- alu Felgi 16" + oponki zima (17" zima )

- alu s-line 17" + opony lato (18" lub 19" lato )

- podłokietnik (ten przemilczę )

- listwy chrom do okoła szyb (szkoda duzy koszt,lepiej pakiet schwarz)

- chodzi mi po głowie tez wydech na dwie strony i i jakieś ładne zderzaki na przód i tył plus listwy drzwiowe ale to spory koszt więc chyba się na razie zadowolę dokładkami w kolor. (szkoda dokładac i lakierować składać i pakiet S4 lub s-line)

Opublikowano
  • Autor

Co do planów to: Ja to widzę tak

- zmiana kiery na MF z B7 (szkoda z B7 lepiej z B8 )

- dołożenie tempomatu i odblokowanie kompa (to dobry mod)

- zmiana radia na RNS-E (też dobry)

- alu Felgi 16" + oponki zima (17" zima )

- alu s-line 17" + opony lato (18" lub 19" lato )

- podłokietnik (ten przemilczę )

- listwy chrom do okoła szyb (szkoda duzy koszt,lepiej pakiet schwarz)

- chodzi mi po głowie tez wydech na dwie strony i i jakieś ładne zderzaki na przód i tył plus listwy drzwiowe ale to spory koszt więc chyba się na razie zadowolę dokładkami w kolor. (szkoda dokładac i lakierować składać i pakiet S4 lub s-line)

Jak już kupiłem koła na zimę 16" to szkoda mi je teraz sprzedawać poza tym OZ się mi średnio podobają i chciał bym je wymienić na inne 17" (18 czy też 19 na nasze drogi to troche się boje pozatym mam twarde zawieszenie i nieusmiecha sie mi zaraz koło niego robic :decayed: )

Co do kiery to szukam B8 s-line ale i B7 w dobrej cenie niepogardzę :kox:

Listwy chrom muszą poczekać bo nikt nie chce się wymienić :kox:

Za niedługo jak znajdę chwilę wolnego wrzucę krótki opis już wykonanych zmian.

Opublikowano

te oz nie są najgorsze ale s-liny byłyby tu dużo lepsze, a w chrom wokół szyb sie nie baw, szkoda zachodu, tak tez jest ok a kase z chromów wykorzystasz dużo lepiej :gwizdanie:, a rozmiar kół to w sumie indywidualna sprawa, na 17 jest ok, tylko dobrze wygląda minimum przy 18

Opublikowano

(18 czy też 19 na nasze drogi to troche się boje pozatym mam twarde zawieszenie i nieusmiecha sie mi zaraz koło niego robic :decayed: )

przewiozę Cię w lato na 19 :good:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 11:42_________________________________________________Karol chrom to zły pomysł moim zdanie przy Twoim kolorze- słaby efekt będzie (chrom zginie)- walnij gril i wszystko co możliwe w czarny mat i bedzie kosa :good: ja żebym tego chromu nie miał tak bym zrobił- a tak muszę gdzie celnąć lusterma s4 w przyzwoitej cenie żeby to miało ręce i nogi[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 11:45_________________________________________________a w lato pojedziemy na ściemę szyb do Kar.sci :wink4:
Opublikowano
  • Autor

co do tej ściemki to też o tym myślalem :gwizdanie:

Pomyślę o tym czrnym macie :mysli: niemniej jednak chrom się mi za***iście podoba ;(

Muszę też pocisnąć w lecie Kar.sci o obklejenie lusterek i może dachu :polew:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich :)

Trochę mnie nie było i pająki się zalęgły :P

Auto lata jak malina, chociaż ostatnio miałem małą przygodę z golfem II i teraz zostałem bez zderzaka :( szukam jakiegoś s-line lub s4 w komplecie pod spryski ^^ ale bida jest :/

Przez ten czas za wiele w aucie się nie zmieniło, no parę drobiazgów wleciało.

Poniżej parę drobiazgów:

- czerwone diody LED do podświetlenia przestrzeni nóg

- oświetlenie tylnej tablicy ori LED

- wentylowane tarcze przednie 288 ZIMMERMANN SPORT z klockami FERODO

- schowek z lodówka, pod zmieniarkę i z AIRBAG ON/OFF

- wleciała zmieniarka

- BIXY z soczewkami B8

- wycieraczki AERO

- czujnik poziomu płynu spryskiwaczy

- odblokowany komputer

- standardowa wymiana oleju (olej MOTUL i kpl. filtrów MANN)

Za dużo to tego niema ale urodziła mi się córa i zacząłem budowę domu więc jest w co ładować kasę ^^

W najbliższych planach jest:

- zderzak przedni s-line (jak szybko znajdę)

- nakładki na progi s-line

- tempomat

- lotka (jak będzie trochę zaskórniaków)

Pozdrawiam wszystkich.