mariusz ie Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 moze ktos ma pomysl jak podlaczyc skrzynie aktywna pod ori radyjko dzieki za pomoc
IDUAL Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jeżeli masz wejście HI-IN to pod to wejście podaje sie sygnał z głośników i gra. Jeżeli masz tylko LOW-IN to lipa bo tam podaje sie sygnał czinczą z radia wyposażonego w wyjście na subwoofer.
mariusz ie Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 mozesz mi bardziej rozjasnic w tychsprawach jestem ciemny
IDUAL Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Chodzi klego o to że leżeli masz wejście w tubie HI-IN to znaczy że możesz ją podpiąć pod zwykłe kable od głośników radio nie musi mieć wyjścia na subwoofer. Przedłużasz tylko kable z głośników do tuby jako sygnał a wzmacniacz z niej robi całą reszte. A wejście low-in to typowe wejście kiedy radio z tyłu ma wyjcie na suba i spinasz to czinczami.
mariusz ie Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 mam aktywnego suba z czinczami
Rekomendowane odpowiedzi