Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Audi A6 C6 Pełen pakiet S-line, pierwsze w Polsce 2.0 tdi quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakies błedy wali ?

Opublikowano

Chyba nie w poniedziałek podjade na kabelek . Tylko Grzesiu powiedz mi czy mam w czasie jazdy podłączyć jak nie będzie żadnych błędów na postoju

Opublikowano

Jak cos nie tak było to zostanie ślad w silniku 01

Opublikowano

OK dzięki . Dzisiaj jeszcze podjade bo dzwoniłem i kolega da radę . Także już dzisiaj będzie wiadomo czy są błędy :wink:

---------- Post dopisany 02-01-2014 at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany 21-12-2013 at 15:17 ----------

No dobra projekt quattro uznaje za zakończony . Problem z tempomatem rozwiązany. Okazało się że całą wine ponosi dyfer który był od automatycznej skrzyni i miał inne przełożenia , w wyniku czego tylnie koła powyżej 100km/h kręciły się o 2 km/h szybciej niż przednie. Właśnie jestem po jeździe próbnej na nowym dyfrze i wszystko jest ok. Przy wymianie zmieniłem też olej . to co wyleciało z dyfra to masakra jakas galareta. Wiec tydzień jazdy i kolejna zmiana oleju.

Opublikowano

Szacun za mody ale chyba wolę poszukać 3.0 z padniętym silnikiem i włożyć uturbione 2.0 :-)

Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

jak znajdziesz wszystko z jednego dawcy to nie ma problemu z przekładką , myslę że roboty będzie tyle samo . ale masz rację z uwagi na fakt iż audi z manualem jest bardzo mało to lepiej kupic cos z padnietym silnikiem

Opublikowano

mi się też podobają he he

---------- Post dopisany 20-01-2014 at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany 07-01-2014 at 17:18 ----------

Panowie rozglądam się już za oponkami na lato rozmiar 245/35/20 mam na oku pirelki , Continental i michelin którą markę wybrać ;o)

Opublikowano

Dla mnie micheliny i conti są bardzo głośne, pirellek nie miałem :-P

Opublikowano

Piotrek wymienił 3 najlepszych producentów opon na rynku!

nigdy nie miałem takich problemów jak ty a na kazdym z nich jezdziłem tylko że opony były nowe lub max 2 letnie a nie używki z 2006 roku bo wtedy moga byc głosne :polew:

Continental i Michelin mają dosyc miękką mieszankę dobre w kazdych warunkach jezdnych, Michelin prawdopodobnie wystarczy na większy przebieg przy takim samym stylu jazdy.

Pirelki miałem w rozmiarze 235/40/18 spisywały się bardzo dobrze ale w porównaniu do Continental i Michelin twardsza mieszanka.

Opublikowano

Hehe tamte trzy były nowe ;)

Opublikowano

Panowie za pare dni będę sprzedawał swoje fotele z boczkami i podlokietnikiem jest ktoś chętny?

---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------

a takie coś będzie siedziało

3_f.jpg

2_f.jpg

5_f.jpg

Opublikowano

a zapomniałem dzisiaj zadzwonił do mnie Rogal i na jutro na 10 jestem umówiony na korektę . Ciekawe czy coś koników przybędzie bo Nm na pewno zostaną podciągnięte . Zobaczymy jak sie kevlar będzie trzymał i nowa skrzynia

Opublikowano

Fotele RS :kox:

Daj znac co wyjdzie u Witka :wink:

Opublikowano
Fotele RS :kox:

Daj znac co wyjdzie u Witka :wink:

Grzesiu dam na pewno a ty rozeznaj się w temacie podłączenia tych fotelików :wink:

Opublikowano

Z podpieciem troszke roboty bedzie a na dodatek jeszcze Pamiec :kox:

Juz oblukałem co i jak :decayed:

Opublikowano

do kanapy muszę jeszcze poszukać sterowania ogrzewaniem i cię jakoś nawiedzę Grzesiu . W jeden dzień da radę to zrobić :wink::decayed:

Opublikowano

nie było tej regulacji ?

Opublikowano
nie było tej regulacji ?

nie tunel środkowy i dekory sprzedali wcześniej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...