brontozaur Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam Nie wyświetla mi się prawie nic na czerwonej części wyświetlacza (fis) jak mam otwarte jakieś drzwi to pokazuje wszytko ok ale jak już pozamykam i wsadzę kluczyk to mam czarne pole, nawet jak nacisnę reset. Jechałem sobie i wyskoczył mi 18259 18258 01203 Wszystko skasowałem i błędów nie ma, ale wyświetlacz dalej czarny. Dodam jeszcze że w weekend musiałem wyciągnąć akumulator. Proszę o jakieś podpowiedzi. Auto A6 C5 AFB Pozdrawiam
aju Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 podłącz pin resetu z masą na chwilę, może reset w manetce coś szwankuje[br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 21:48_________________________________________________w sumie to wystarczy odłączyć wtyczki
aju Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 odłącz kostki od zegara i podłącz na nowo, jeśli problem się powtórzy to odłącz wtyczkę koloru szarego, w niej znajdź pin "RESET" i podłącz go na chwilę do masy...
brontozaur Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A masz może jakąś pinologię tych wtyczek?
IDUAL Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Jakbyś nie znalazł to w szarej kostce pin 19 to RESET.
brontozaur Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Dzięki za podpowiedzi, dzisiaj wszystko zabanglało, włączyłem fisa resetem, wczoraj nie chciał a dzisiaj wstał, widocznie ten typ tak ma Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi