Fernando Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam, po długich zastanawianiach oraz oględzinach, wybrałem samochód nie od handlarza ani nic z tych rzeczy, co o nim sądzicie?: Audi A4 1.9TDI Avant Kombi 110KM Średnie spalanie: 5,2L/100km - ABS - autoalarm - klimatronik - alufelgi - wykończenie z drewna - 4x Elk. szyby - 4x AirBag - Relingi Dachowe - elektryczne i podgrzewane lusterka - immobilizer - doczepiany HAK - centralny zamek z pilota(+ domykanie szyb) - wspomaganie i regulacja kierownicy - lakier perła - trzecie światło stop - kierownica z skóry S4 - Ksenony - Tempomat - radio Audi + ZMIENIARKA 6CD + 6GŁOŚNIKÓW I SUBWOFER - doczepiany Hak - 2x podłokietnik - PODGRZEWANE FOTELE, REGULOWANE GÓRA-DÓŁ ORAZ ODCINEK LĘDŹWIOWY, - webasto! - el.szybardach (WEBASTO Feel the drive) - pełny komputer - zawieszenie S4 - roleta bagażnika - oryginalnie przyciemniane szyby BuhlTuning typ foli Raycer O5SR - 5x zagłówek - CZUJNIK PARKOWANIA SPY 8LED Modyfikacji mało, poprzedni właściciel zrobił kawał dobrej roboty, Wszystko działa i wygląda elegancko. Modyfikacje: -obszycie kierownicy na nowo -panel z nawigacją jak coś mi się przypomni to napiszę :-)
karol24 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kolega z okolic ta kiera to nieźle ma przelatane, weź ją do obszycia daj bo pięknie toto nie wygląda a tak poza tym to te zdjęcia chyba kalkulatorem robione
Fernando Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no może i dam, a w naszych okolicach, gdzie takie coś robią? i jaki mniej więcej koszt? no zdjęcia robione byletelefonem , z czasem dam lepsze zdjęcia
karol24 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 W okolicy to nie wiem ale z tego co widziałem to odezwij się do kolegi raggmana (dobrze napisałem) on zajmuje się chyba takimi rzeczami.
Rekomendowane odpowiedzi