Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Podłączenie zmieniarki pod radio kasetowe Audi Concert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dwie proźby :>

Pierwsza czy pod radio kasetowe Audi Concert moge podłączyć orginalną zmieniarke z Audi na 6 CD?.

I jeżeli ktoś ma do sprzedania to chętnie sie zainteresuje :)

Opublikowano

A to nie do działu " kupię" ?

Ja mam Concerta i dyndające kable od zmieniary w bagażniku wiec sie chyba da :embarrassed:

Opublikowano

Jednak nie mam kabli w bagażniku od zmieniarki a chcialbym zamontować ori zmieniarke Audi i co radzicie czy ciągnąć instalacje do samego bagażnika czy zamontować w schowku?

Opublikowano

Kabel do zmierniarki znalazłem za 55zł tylko ile kosztuje pociągnięcie tego kabla i samo zamontowanie zmieniarki w bagażniku?

Opublikowano

Dokladnie tak jak mowi Adi , samemu sobie poradzisz bez problemu , listwy przyprogowe sa na zatrzask i pod nimi ciagniesz kabel , potem pod "pufą" :polew: i do bagaznika. Najlepiej na zmieniacz kupic stelaz do bagaznika , chyba ze juz masz to zaden problem :)

Opublikowano

Ja nie wiem jak to zrobić pod tymi listawmi jak wyjąć radio żeby podpiąć kabel, nigdy czegoś takiego nie robiłem więc znając moje szczęcie połamie listwy itp i ogulnie jestem dwie lewe ręce do takich rzeczy więc wole coś pokombinować tylko że ta kombinacja to kosztuje 250zł tyle mi powiedzieli za samą robote jak im dam zmieniarke kabel i coś tam jeszcze....troche sporo :(

Opublikowano

Ja nie wiem jak to zrobić pod tymi listawmi jak wyjąć radio żeby podpiąć kabel, nigdy czegoś takiego nie robiłem więc znając moje szczęcie połamie listwy itp i ogulnie jestem dwie lewe ręce do takich rzeczy więc wole coś pokombinować tylko że ta kombinacja to kosztuje 250zł tyle mi powiedzieli za samą robote jak im dam zmieniarke kabel i coś tam jeszcze....troche sporo :(

przyjedź z częściami na spota to CI wyrezamy :naughty::wink4:

Opublikowano

Ok wielkie dzięki :> a jak kupie nowe radio to tez mi zamontujecie? bo myśle żeby nie bawić się ze zmieniarką tylko kupić sobie jakiegoś pionnerka :>