Reggie Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam Mam następujący problem. Podczas wjechania w dziurę słuchać pukniecie w lewym przednim kole. Przy większych prędkościach po wjechaniu na nierówność autem zaczyna bujać :/ Wymieniłem końcówki drążków, łączniki stabilizatora. Wahacze są ok. Co może być przyczyną? Audi A4 B5 avant 99r
Jey_Di Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Podjedz na trzepaki może amor walnięty. A skąd wiesz że wahacze są ok?
Reggie Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wachacze zostały sprawdzone. 1 był uszkodzony. Lewa strona górny, tylni 3 miesiące temu robiłem przegląd i amortyzatory miały ok 70%. A co może być przyczyną bujania autem po wjechaniu w dziurę? Może to byś powiązane z tym pukaniem w przednim lewym kole?
Nizin5 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 a jakie wahacze załozyłes? bo te najtansze na naszych drogach wytrzymuja po 2-3miechy własnie
Reggie Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Wahacze mam firmy Delphi. Auto doprowadza mnie do szału. Co może być przyczyną bujania autem po wjechaniu w dziurę?
buras933 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ja mialem dlugo dziwne stuki i bujanie przy czasem okazalo sie wczoraj ze przegub wewnetrzny poszedl
pietia505 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Witam nie wiem czy pomogę ja wymieniłem wachacze dolny i górny pomogło
przepychacz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ..sprawdź stabilizator...często dopiero na opuszczonym samochodzie widać luz...
Rekomendowane odpowiedzi