Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Youtube - Teledyski w Niemczech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

kurde juz mnie to wkurza- w niemczech jest mnostwo muzy na Youtube poblokowana (w Polsce to macie fajnie)

Z tym ze mi ostatnio zalezy na teledyskach w dobrej jakosci bo leca u mnie a aucie. Dotychczas jak czegos nie bylo to ostatecznie na Itune kupilem ale coraz czesciej na tym iTunes nic ciekawego nie ma - zwlaszcza polskiej muzy. Dzisiaj chcialem sciagnac Danza Kuduro Don omar i pupa - nigdzie tego nie ma.

Taki obrazek mi sie pokazuje :

0109e2c28d1d33c2.jpg

Ma ktos moze jakis pomysl jak obejsc te glupia blokade na Youtube? :wallbash:

Opublikowano

O, widzę kolega obcykany w temacie :cool1: :cool1: :cool1:

Blokada na YT to pikuś, dzisiaj czytałem, że ze wszystkich stron w Niemczech do 30. września ma zniknąć ryjoksiążkowy przycisk "Like it" , bo podobno narusza prywatność userów :D :D :D

Opublikowano
  • Autor

Blokada na YT to pikuś, dzisiaj czytałem, że ze wszystkich stron w Niemczech do 30. września ma zniknąć ryjoksiążkowy przycisk "Like it" , bo podobno narusza prywatność userów :D :D :D

...nie no, jaja sobie robisz! :blink:

...ale w republice federalnej Kabli- wszystko mozliwe ... :wallbash:

..zanim cos tu ktos napisal to Googlowalem troche i wyskoczyla mi wtyczka "Stealthy" do Firefoxa, ale zamula przegladarke i mimo tego program sciagajacy video rozpoznaje ze jestem w DE.

Teraz sprawdze co Lukasz_mk2 radzisz.... :)

Opublikowano

Spróbuj przez google chrome i https://chrome.google.com/webstore/detail/cnmbofoofebojccpdnfhnegmiifdgpfg?hc=search&hcp=ext

jak nie pójdzie to zostają Ci serwery proxy, albo wyszukiwarka na rapidshare i ściaganie

Opublikowano

jest taki program do automatycznego ściągania plików nazywa się JDownloader (wrzuca się X adresów URL i po naciśnięciu "play" sam pobiera)

wystarczy do niego wrzucić link z YT i ściąga plik :hi:

Opublikowano

ip changer.... oszukuje YT i Masz Ip z USA gdzie wszystko bangla!!!

Opublikowano

jest taki program do automatycznego ściągania plików nazywa się JDownloader (wrzuca się X adresów URL i po naciśnięciu "play" sam pobiera)

YouTube Downloader HD - obecnie używam, nowa wersja 2.6 omija blokadę nowego YT.

Opublikowano
  • Autor

Kurde - ta opcja Tor i wtyczki stealthy nie bardzo mi bangla- w obu przypadkach przegladarki sa niesamowicie wolne. Poza tym jedna opcja to ogladanie a druga to sciaganie. Normalnie mam program ktory mi zapisuje bezposrednio do formatu ktory uzywa apple, "DVDVideoSoft Free Studio"- i dotychczas bylo ok. ale nawet jak mam linka z przegladarki TOR-a to "DVDVideoSoft Free Studio" rozpoznaje ze jestem w DE i nie chce sciagnac pliku.

Kolega MultiPanda69 pisal o opcji JDownloadera- uzywam go aktualnie do ssania na HD-area i jakos pomyka- sprawdze te opcje z linkami YT.

Patryk- jak JD nie zabangla to trzeba bedzie sprobowac i pozniej konwertowac.

Przemek- a YouTube Downloader HD obchodzi tez blokade niemieckich IP?[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 15:39_________________________________________________i d+u+p+a

a8b6e63f20d9fe3a.jpg

48366f0b2cb15336.jpg

JDownloader tez jakos nie bardzo- jedynie moge ogladac wszystkie linki juz na YT, ale ze sciaganiem nadal mam problemy...

Opublikowano

A przez serwer proxy próbowałeś :mysli:

Numeru ip nie zmienisz, jedynie co to mozesz go zamaskowac ale to i tak duzo nie da, kiedyś uzywałem programu JAP, skutecznie maskował numer używajac serwerów proxy, z tym że internet wtedy działa wolniej

Opublikowano
  • Autor

tu zrzut z dvd-soft

fffecd326245a206.jpg

A przez serwer proxy próbowałeś :mysli:

Numeru ip nie zmienisz, jedynie co to mozesz go zamaskowac ale to i tak duzo nie da, kiedyś uzywałem programu JAP, skutecznie maskował numer używajac serwerów proxy, z tym że internet wtedy działa wolniej

A jak to jest przez serwer proxy?

Opublikowano

Są to serwery do ukrywania swoich danych, krótko mówiac anonimowość w sieci, z tym że nie kazda strona chce sie wyswietlać przez połączenie proxy. Kiedys miałem taka fajna bramke wklejało sie link i strona ładowała sie przez pare serwerów proxy, ale numer ip za kazdym razem był inny, wiec na twój problem było by to idealne

tylko nie moge linka znaleźć :disgust:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 16:56_________________________________________________troche tego jest jak sie wpisze bramka proxy, musisz szukać i próbować, nie wszystkie działają jak nalezy

http://bramka.proxy.net.pl/

Opublikowano

Też to używam ale nie każdy teledysk chce ściągnąć, np ten :angry::kox:

Opublikowano

spróbuj przez to http://ctunnel.com/ wklejasz link do youtube na tej stronie i powinno sie otworzyc wtedy[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 17:09_________________________________________________

Też to używam ale nie każdy teledysk chce ściągnąć, np ten :angry::kox:

bez problemu jednym klinięciem na stronie ściagne ci ten teledysk w paru formatach nie zmieniajac nawet strony youtube na jakies inne [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 17:11_________________________________________________Ma ktos pod ręką jakis link YT zablokowany u nas w kraju? bo teścik robie :naughty:
Opublikowano

Już lookam na to :)

Nie chce mi tego teledysku ściągnąć na dysk.

A potrzebuje w MP4.

Ogarnąłem już moim JDownloaderem :kox:

Opublikowano

U mnie jdownloader ściąga każdy plik z wrzuty youtube etc.

Sprawdź może musisz sciągnąc aktualizacje?

Opublikowano

Już lookam na to :)

ten link był dla tygrysa, podobno działa na te blokady YT, tylko jak na złosc nie moge znaleść takiego zablokowanego u nas...

A co do ściagniecia tego teledysku Fierfox + wtyczka download chelper i nie ma rzeczy nie do ściagniecia, albo google chrome + videodownloader i masz pod kazdym teledyskiem magiczna ikonke POBIERZ :wink4:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 17:26_________________________________________________Przykład wykorzystania tych wtyczek, prosciej sie juz nie da ściagnąć :wink4:

Firefox+download chelper(ciagnie wszystko co jest multimedialne na stronie(wrzuta vimeo yotube i podkąłdy dzwiękowe na stronach prezentacyjnych)

firefoxs.jpg

Google chrome + videodownloader( ciagnie filmiki z youtube tylko

chromepm.jpg

Ps. pablo dobra nutka :good:

Opublikowano
  • Autor

wlasnie mam zainstalowana wtyczke i cos mi teraz nie chce przelaczac stealthy- zrobie restarta...

Opublikowano

Kolejne obejscie do sprawdzenia

http://ktunnel.com/index.php/1000000A/72212357300ece44444fd81eace2d2d2307a991e89d16d876c5e0e54d443207809739cc19b11676f20415[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 17:43_________________________________________________http://www.webdico.com/blue/

Opublikowano
  • Autor

Ja na razie na impreze sie wybralem, wiec pauze mam w kombinowaniu. :decayed::drunk: